Primarul Toma, îndemn către buzoieni: „Dora este buzoianca noastră! Haideți s-o votăm diseară”

Talentata Dora Gaitanovici va reprezenta diseară Buzăul în finala în care se va desemna reprezentantul României pentru concursul Eurovision din acest an.

Fan al tinerei artiste, primarul C-tin Toma a postat în urmă cu o oră un mesaj pe facebook prin care îi roagă pe buzoieni s-o voteze deseară pe Dora.

Din acest an pentru desemnarea câștigătorului va conta exclusiv votul publicului.

„Dragi buzoieni, în această seară, la orele 21.00 buzoianca noastră , tânăra de mare talent Dora Gaitanovici este în finala naționala Eurovision. Hai s-o urmărim și mai ales s-o votăm cu toții oriunde am fi, în țara sau în străinătate ! Suntem mândri de ea și hai să arătam că suntem toți pentru unul , unul pentru toți ! Este important fiecare vot pentru că – pentru prima dată- va conta DOAR votul publicului ! Hai DORA ! Hai Buzău, Buzău!”

Dora va interpreta piesa „Fără tine”, a cărei muzică și text au fost compuse tot de ea (vezi clipul VIDEO de mai jos).

În acest an, Selecţia Naţională s-a desfăşurat sub sloganul „Eurovision uneşte România!“. În premieră, în concurs au intrat 60 de piese, câte 12 pentru fiecare semifinală: Focșani (21 ianuarie), Timişoara (28 ianuarie), Craiova (4 februarie), Turda (11 februarie) şi Sighişoara (18 februarie).

Marea Finală  va avea loc la Sala Polivalentă din Bucureşti. Publicul este singurul care va alege reprezentantul României pentru scena din Lisabona, dintre cele 15 piese rămase în concurs.

Eurovision Song Contest va avea loc la Lisabona, cu semifinalele pe 8 şi 10 mai şi finala pe 12 mai.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.