Primarul Toma: „N-au plătit! Am început să le ridicăm”


Primarul C-tin Toma a anunțat demararea unei ofensive și împotriva panourilor publicitare ilegale din oraș.

„Am început să le ridicăm și vom continua această operațiune. În fiecare zi mai anulăm câte unul. Poate că unii din buzoieni au observat deja că Bd. Unirii, de pildă, e mai aerisit. Și aici a fost 0 șmecherie la mijloc. 60% dintre aceste panouri publicitare n-au plătit taxele către primărie. Aparțin unor firme cu bani mulți, dar și cu multe relații. Așa s-au pus. Cu intervenții și relații, dar fără să plătească. Acum, nu mai merge așa. Cine nu plătește rămâne fără panou. E și asta o posibilitate de a aduce bani la buget”, a anunțat primarul Toma.

În plus, edilul-șef a anunțat și că unele dintre aceste panouri reprezentau un pericol public.

„Ori au fost făcute prost de prima dată, ori n-au mai fost întreținute. Mă mir că până acum nu s-a întâmplat vreo nenorocire. Ca la o furtună să nu fi căzut vreunul în capul oamenilor. M-au chemat muncitorii și mi-au arătat. Ia uitați domnule primar, astea nici nu mai au șuruburile de prindere. Le vom verifica și din acest punct de vedere al siguranței”, a conchis primarul.

Tot la acest capitol al publicității stradale neplătite ori plătite foarte prost, una din primele măsuri ale primarului Toma a fost îndepărtarea gardurilor montate în preajma intersecțiilor de firma Elcar Gid.

Citește și articolul: Iată cum explică șoferul din imagine ce s-a întâmplat. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Primarul Toma: „N-au plătit! Am început să le ridicăm”

 • Dar cu masutele de Bingo si apoi cabinele de Bingo de ce nu aplica aceeasi masura.
  Sunt prin tot orasul, masutele de Bingo care stau de 10 ani pe domeniu public au fost transformate in masute la care se strang betivii si isi sprijina berile de ele.
  Si pentru nimic amplasat de Bingo nu s-a platit 1 leu la primarie, in schimb ele stau de ani de zile si ocupa domenii publice. Chiar si dupa al 10-le “faliment” al acestei tepe de Bingo.

 • Dar nu e smecherie ca firma de paza a cuscrului actualului primar a luat ontractele de paza la scoli, si pentru asta s-a incercat eliminarea politistilor locali?

 • Ady-șor, mănânci c. Toma nu și-a măritat nici o fată, deci nu are nici un cuscru, mă tem să nu o îmbulinezi, fiindcă se știe cine ești. Ai bani de pierdut la proces? „Că cam” costă!

 • Poate se refera la faptul ca sunt cuscrii in fapt.
  Faptul ca doua persoane nu au semnat contractul de uniune civila si traiesc in concubinaj nu ii fac altceva decat cuscrii pe parintii acestora. Pana la urma in Romania concubinajul este asimilat casatoriei cand e vorba de actiuni in instanta.

 • Orice ban cinstit , e bine venit .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.