Primarul USR din Lopătari și-a anunțat DEMISIA

Anunț șoc pentru locuitorii comunei Lopătari și nu numai.

Tânărul primar Claudiu Constantin și-a anunțat azi demisia din funcție.

Motivul: „vreau să mă concentrez mai mult pe sănătatea mea și pe familie”.

Vezi mai jos anunțul postat pe facebook.

Claudiu Constantin era singurul primar ales al USR din județul Buzău.

UPDATE: De administrarea Primăriei Lopătari se va ocupa în continuare viceprimarul Marian Oancea, care este tot de la USR (Componență Consiliu Local: 6 USR, 5 PSD, 2 PNL).

Rămâne de văzut dacă la Lopătari se vor organiza alegeri anticipate (variantă care ar surâde PSD Buzău) sau viceprimarul va rămâne la timonă până în toamna 2024.

Citește și:

loading...

10 comentarii la „Primarul USR din Lopătari și-a anunțat DEMISIA

 • Te pomenești că n-are nicio legătură cu Ciupitu’ și francofonii lui care au înființat partidul REPER! De parcă sănătatea lui și a familiei era condiționată de funcția de primar! Alt argument mai puțin penibil n-a găsit dedicatul ăsta!

  Răspunde
 • daca nu se va mai baga in politica, indiferent de motivul invocat, il felicit ca a avut curajul sa iasa din hazna, in caz contrar…

  Răspunde
 • Auraș, tată, este singurul primar care NU ESTE de la USL, nu care este, cum ai scris.

  Răspunde
 • R-ul, pe tastatură, e cam departe de L…
  Deci e singurul primar de la USR, nu USL. Restula sunt de la USL…

  Răspunde
 • A văzut ce cloacă infectă e politica românească, o adunătură de nulități, în special PSD+PNL și s-a lipsit omul. Doar parveniții, incompetenții, nulitățile, analfabeții și hoții intră în politică la noi, oamenii onești nu se mai bagă.

  Răspunde
 • Parcă-l văd candidat la alegerile locale parțiale! Evident, din partea altui partid. Pare mai corect decât mizeria cu primarii pemepiști racolați de pesediști doar cu înțelegeri verbale și astfel să nu-și piardă mandatul obținut pe listele altui partid.

  Răspunde
 • Na belea, poftim ce se-ntampla daca n-ai vârsta adecvată și know-how de comunist !

  Strigător la cer e și că stapaneste foarte bine limba romana, e clar, n-avea ce căuta în această funcție !

  Răspunde
 • Si el era tot un fel de Nicusor Dan sau Clotind de sectorul 1 multa vrăjeală de moralist. Pana a inceput baiatul să imparta contracte, nu mai că unii au facut presiune pe tema asta si baiatul a preferat sa iasă acum ne terfelit.

  Răspunde
 • Asa se intampla cand faci parte dintr-un partid fara sustinere de la Bucuresti ,dupa ce ce nu esti la guvernare mai faci parte si dintr-un partid mic ,presiunile curg si betele in roate asa ca la noi doar oamenii cu radacini comuniste si patati ajung aici, sa-i poti controla,mai rar vezi asa in Romania cinste lui ,macar a parasit cloaca nu ai cum sa rezisti daca nu esti ca ei.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.