Primele afișe. Deschidere nou supermarket în Buzău – buzoienii.ro

Joi dimineață va avea loc inaugurarea noului supermarket LIDL din mun. Buzău – Bariera Ploiești.

În parcare au apărut azi primele afișe cu anunțul retailerului german.

Pe de altă parte, LIDL face presing la Primăria Buzău pentru a se înființa un sens giratoriu în locul intersecției semaforizate de Bariera Ploiești – CLICK AICI pentru detalii.

Buzoienii.ro a demarat și un sondaj de opinie printre buzoieni referitor la oportunitatea aceastei schimbări.

Coming Soon
Sunteți de acord cu înființarea unui rond în Bariera Ploiești ?
Sunteți de acord cu înființarea unui rond în Bariera Ploiești ?
Sunteți de acord cu înființarea unui rond în Bariera Ploiești ?

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Primele afișe. Deschidere nou supermarket în Buzău – buzoienii.ro

 • Imaginea face toti banii… cu paznicul care vine rapid la cel care face poze ca sa intimideze individul si sa il minta ca nu are voie sa faca poze, desi legea ii confera dreptul de a face ce poze vrea. Nu se pot abtine paznicii, se umfla rapid tarata in ei si se manifesta ca atare.
  Au si paznicii niste comportamente prin Romania… da unui tantalau sa pazeasca o poarta si se va crede dictatorul tarii si va abuza pe oricine ii iese in cale.

 • Greșit! Legea nu îi dă dreptul să facă ce poze vrea. Fața unui om este considerată de lege ca fiind dată cu caracter personal. Citește Regulamentul privind GDPR 2016/679.

 • OK, lăsând la o parte toate acestea, cu pozatul ilegal sau nu, știe cineva ce se mai întâmplă cu extinderea de la Carrefour? Domnule Tereacă vă puteți interesa când este preconizată data finalizării lucrărilor de acolo și când va fi iaugurat/deschis spațiul acela comercial? Vă mulțumim și așteptăm cu real interes un articol și pe această temă!

 • Vlad, ai citit legea dar nu ai inteles-o.
  Fata persoanei poate fi considerata ca fiind data cu caracter personal numai in colaborare cu alta data care poate duce la identificarea lui.
  Ca exemplu nu poti instala camera sa supravegheze aleea de intrare intr-un bloc pe motiv ca imaginea persoanelor captate pot duce la identificarea lor.
  Dar pe strada cand mergi poti sa mergi cu camera video/foto lipita de frunte si sa filmezi/fotografiezi cat vrei si pe cine vrei atata timp cat nu au scris CNP-ul pe frunte si chiar daca au scris CNP pe frunte poti filma atata timp cat nu se vede in captare scrisul de pe frunte.
  In plus legea prevede dreptul de a filma o persoana chiar si identificabila daca ai temerea sau suspiciunea ca urmeaza sa comita o infractiune, cum ar fi, de exemplu, in cazul paznicilor care vin sageata amenintaror spre tine si unde exista temerea rezonabila ca urmeaza sa te agreseze.

  In mod cert paznicii ar trebui sa adopte o atitudine mai umana, nu una de mlitian de regim totalitar.

 • Exces de zel specific unora cu 4 clase… Dacă aveau oarece pregătire, nu ajungeau sa păzească. Dar atâta știu, atata fac și nimic mai mult! Vorba bunicului, Dumnezeu să-l odihnească, “Dacă ieșeam toți doctori sau ingineri, nu mai avea cine sa ne lge șireturile!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.