Primele DOUĂ CONCLUZII după deschiderea LIDL din Bariera Ploiești

Bănuieli confirmate după primele ore de funcționare ale noului LIDL din Bariera Ploiești.

1La această oră parcarea este plină de mașini. Semn că magazinul are clienți (mulți). E drept că unii au venit azi din curiozitate ori după oferte. Dar, e foarte probabil ca magazinul – ce beneficiază de o poziționare favorabilă – să aibă clienți suficienți și pe viitor.

2Există probleme la ieșirea din magazin în perioada de trafic ridicat (15.30 – 16.30). Din cauza celor care opresc la semafor se formează două șiruri de mașini, iar cei care vor să părăsească parcarea LIDL au probleme în a se încadra pe benzile din stânga – către Bd. Mareșal Averescu. Există șoferi nevoiți să acceseze banda 1, deși ar vrea pe 3-4 pentru virajul la stânga (spre Crâng și Micro XIV).

Întrucât sunt clienți, celălalt impediment, ocolul până la rondul de la Kaufland pare să fi fost depășit.

Conducerea LIDL ar vrea înființarea unui rond în locul intersecției semaforizate din Bariera Ploiești și face presing în acest sens către Primăria Buzău. Buzoienii.ro a promovat un sondaj de opinie în acest sens.

Coming Soon
Sunteți de acord cu înființarea unui rond în Bariera Ploiești ?
Sunteți de acord cu înființarea unui rond în Bariera Ploiești ?
Sunteți de acord cu înființarea unui rond în Bariera Ploiești ?

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Primele DOUĂ CONCLUZII după deschiderea LIDL din Bariera Ploiești

  • Bun, s-a făcut, sa fie cu folos, dar acum, domnule Tereaca, ne puteți spune cum evoluează treburile în celalalt capăt al orașului, la extinderea Mall-ului Aurora? Se preconizează vreo dat a finalizării lucrărilor?

  • Cei de la LIDL pot face dreapta spre rondul de la podul spre Dragaica si de acolo spre Micro 14. Rondul de pe Unirii nu ar cuprinde si iesirea de la LIDL pentru ca din aceasta poza pare ca nu ar fi loc.

  • Potrivit unor surse, extinderea Aurora Mall ar trebui să fie gata până în luna august a anului 2020.

  • Extinderea are parcare subterana? Sper ca da.

  • Se extinde și actuala parcare subterană, dar vor fi locuri de parcare și la suprafață.

  • Mai apucam noi “douăzeci douăzeci”? Totuși, după cum par lucrurile în momentul de fata, investitorul ar putea face un cadou buzoienilor amatori de shopping, inaugurand extinderea undeva in preajma sărbătorilor de iarna, dar mai știi cum vad ei lucrurile? Dar pana atunci, ne mulțumim cu noul nostru magazin, iar pentru cine este amator de cumpărături in stil mare, Bucureștiul este doar la o aruncatura de bat, vreo 2 ore cel mult, de mers cu mașina. Și nici Ploieștiul nu este de lepădat. Are doua Mall-uri destul de atractive, dar hai ca le fac reclama…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.