Primele informații: trei mașini, patru victime

Accident produs în jurul orei 11.15 la ieșire din Spătaru înspre Costești (în dreptul ITP-ului lui Rădulescu).

Din primele informații au intrat în coliziune trei mașini și ar fi patru victime. Un Opel de Prahova – vezi foto mai jos – a pătruns pe contrasens și a izbit un SUV marca Audi (de Galați)

Opelul, condus de un prahovean de 55 de ani, care a pătruns pe contrasens

Opelul, căruia i-a zburat motorul, s-a oprit pe marginea carosabilului. Audi-ul a ajuns mai departe, pe câmp.

Opelul a izbit acest Audi, condus de un gălățean de 45 de ani

Mai multe ambulanțe au ajuns la fața locului și transportă acum răniții spre UPU. E vorba de șoferii celor două mașini, Opel și Audi, plus câte un pasager.

Opelul de Prahova

Circulația pe E85 a fost întreruptă pentru realizarea investigației. S-au format cozi kilometrice.

„Din primele date se pare că în timp ce conducea un autoturism pe DN2E85, în afara localităţii Costeşti, din direcţia Urziceni către Buzău, un prahovean de 55 de ani a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un autoturism condus de un gălăţean de 45 ani. În urma impactului, autoturismul prahoveanului a fost proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat de 64 de ani din Vrancea. Accidentul s-a soldat cu rănirea a 4 persoane, şoferii din Prahova şi Galaţi, respectiv câte un pasager din maşina fiecăruia”, informare IPJ Buzău

Audi pe camp

UPDATE: Două dintre victime sunt în stare ceva mai gravă, dar conștiente. personalul medical face investigații pentru a stabili gravitatea leziunilor. Se analizează posibilitatea trimiterii de urgență către spitale din București.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.