Primele vandalizări din Piața Dacia

Sunt fotografii trimise în această seară de la cititori (cărora le mulțumim).

Mâzgăleli obscene au apărut pe băncile de la cascadă (din fața Hotelului Pietroasa):E vorba de băncile acelea mai mari unde se poate sta întins:


Prin comentarii, unii – pe lângă educația precară a celor care au scris – dau vina și pe polițiștii locali.

Dar nici aceștia nu pot fi prezenți non-stop, peste tot.

UPDATE 1. Din informațiile obținute de reporterul buzoienii.ro, angajați ai producătorul băncilor vor veni la Buzău pentru a le revopsi.

UPDATE 2 După publicarea articolului un cititor atent la imaginile de mai sus ne-a scris că „vandalii” și-ar fi lăsat adresele de Instagram:

Citește și:

loading...

10 comentarii la „Primele vandalizări din Piața Dacia

 • SOCANT! Nu se astepta nimeni la asa ceva! Absolut de neimaginat!
  Hai ma, ce dracu, oricine avea mai mult de 2 neuroni a inteles că acel loc va servi ca relaxare si etalat talentul artistic pentru fauna intunecata de pe Cuza Voda.
  Zilele astea a fost pelerinaj acolo pentru ca oamenii erau curiosi sa vada ce si cum, acum s-au cam lamurit si pun pariu cu Toma, Apostu, Tereaca si toti ceilalti din echipa de la Primărie ca din primavara nu va mai fi nici Ulos acolo in afara de fauna antementionata.

  Răspunde
 • Sunt copii de 12-13 ani maxim. Am verificat numele lor pe ig,dacă au scris ei asta. Nu există încă vreo probă video sau vreun martor care să-i fi văzut.
  Dar dacă au făcut-o,atunci nu au educație!! Eu nu numai i-aș mustra,dar le-aș da părinților și o amendă mare astfel încât să-și învețe copii că nu-i ok să facă chestii de genul! Si pe ei i-aș spune să curețe cu periuța de dinți.

  Răspunde
  • Fauna întunecată după cum menționează un cetățean pe aici nu va dispărea ci dimpotrivă, va prospera, ăștia sunt votanții, fericiți cei săraci cu duhul.. Vestul sălbatic de altă dată nu e departe de Buzăul de astăzi. Colcăie orașul de boarfe, peștani, cocalari, șmecherași cu mașini bengoase la mâna a 3a ș.a.m.d. Aici mai bine nu va fi, în niciun caz la cum evoluează dinamica populației.

   Răspunde
 • Pana nu se sparge buboiul ala de pe Cuza Voda, punga de puroi a orasului, nu ne civilazam. Pute a pișat cand treci pe langa casele lor, in loc sa fie crame, taverne acolo. Sunt munti de seminte pe langa bancute, rapăn in fantanile arteziene, de la puradeii aia enervanti si galagiosi. Acum au migrat de pe Cuza Voda pe platou, ca e rost de dat in spectacol.

  Răspunde
 • D-le Tereacă, soluția este simplă- ii spuneam și d-lui primar: 1. majorat amenzile pentru vandalism la cifre cu patru zerouri (iar dacă nu au cu ce plăti, executare silită – în felul ăsta poate scăpăm și de „buruiana” din oraș), 2. camere video peste tot, 3. politie locala care sa monitorizeze activ camerele video și patrule sectoriale (cu locațiile pe sectoare – vezi van-urile Urbis). Se face la ordinea zilei în alte țări civilizate. Va garantez ca vor dispărea puslamalele în câțiva ani. În caz contrar, riscam sa avem un centru vechi cu drogați, bețivi și alții în genul (vezi exemplul concret în CT). Mulțumim d-lui Toma pentru lucrurile frumoase realizate!

  Răspunde
 • Buboiul nu se va sparge pentru că aceștia sunt votanții! Dușul mai lipsește!! Sunt curios cum vor arăta wc-urile din zonă, dacă îi va veni cuiva ideea lase accesul non-stop prin bariere gen metrou!!

  Răspunde
 • Ședeți calmi, dacă-i cu Elis, furat, cartier Posta, e clar, sunt „copiii” cu timp liber permanent ce se bucura de noua ctitorie a domnului Toma, care entuziasm al „copiilor” ii da aripi, mai ceva ca Red Bull-ul sa continue munca și mai abitir.

  Aia autoexilati pe la Mărăcineni, Vadu Pașii, Vernești, Spătaru, Posta Câlnău nu vin să se „entuziasmeze” prin centrul orașului și să scrie poezii pe băncuțele din lemn, ei doar aduc câteva mii de copii la scoala în oraș, ca-n mentionatele comune ar fi nevoie de foarte multe școli noi ca să-i acomodeze pe toți acei copii, merg la serviciu, apoi acasă.

  Eu, păcatele mele, ce sa scriu pe bancile din centrul Buzăului, că încă n-am ajuns să-l vad, de la inaugurare pana-n prezent…

  Bine, nici n-am fost curios, nu cred c-am pierdut nimic. Odinioară, acum vreo 20 de ani am văzut Fuente Magica din Barcelona, m-aș crăcană de ras văzând atât entuziasm și moneda bătută de presa locala pe seama unor țâșnitori de paviment cu iluminare rgb, programabile și joc de lumini pe care le gasesti pe internet începând de la cateva sute de lei.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.