Primii pe listă: C-tin Ionescu, Ion Barbu și avocatul Nicu Cristian

Echipă puternică și valoroasă propusă de Pro România pentru Consiliul Local al Municipiului Buzău.

Pe primele trei locuri, figurează trei oameni cunoscuți și apreciați în urbe. E vorba de C-tin Ionescu și Ion Barbu, doi dintre cei mai activi și implicați consilieri locali din ultimul deceniu.

C-tin Ionescu este și candidatul Pro România la funcția de primar

Apoi, locul doi pe lista Pro România figurează cunoscutul avocat Nicu Cristian, fost subprefect al județului, un om pe care-l recomandă atât profesionalismul cât și implicarea în rezolvarea unor probleme indiferent de dificultatea acestora.

Pe locul patru, loc eligibil în viziunea noastră, se află Viorel Manea, o persoană cu o activitate profesională ireproșabilă și cu studii pe măsură.

Și pentru că PRO România pune mare preț pe implicarea femeilor în politică, locul cinci este ocupat de o femeie de afaceri de succes din municipiu, Florica Răureanu, care a creat în decursul timpului sute de locuri de muncă în domeniul confecțiilor și a fost  premiată la toate manifestările de profil la care a participat.

Florica Râureanu deține firma Sport Embroidery din Micro XIV

„Lista este completată de foarte mulți tineri care acum își dezvoltă abilitățile politice și care vor avea un cuvânt important de spus pentru viitor, în cadrul proiectului nostru politic, dar și de membri cu experiență, gata oricând să demostreze că vremea vorbelor frumoase a trecut și este vremea faptelor. De aceea, PRO România vrea Primăria!!!”, a anunțat, într-un comunicat de presă, filiala Buzău a Pro România.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.