Primii vizitatori, primele poze (vezi AICI)

Start, azi, la Buzău, în spațiul de la Drăgaică, al evenimentului dedicat producătorilor buzoieni: „Toamna buzoiană”

Deși deschiderea oficială va fi în jurul orei.15.30, când la „Toamna Buzoiană” va ajunge Petre Daea, fostul ministru al Agriculturii, câteva sute de buzoieni au ajuns deja târg. Fie din curiozitate, fie pentru a face cumpărături.

C-tin Toma, Primăria Buzău, organizator: „Cel mai important lucru la acest târg e că se ține. Sunt invitați toți buzoienii și nu numai. Oamenii își pot face de aici cumpărăturile de sezon, dar se pot și distra, vor fi spectacole de muzică populară în fiecare zi”.

Cosmin Florea, Direcția Agricolă Buzău: „Buzoienii își pot face de aici cumpărăturile de toamnă și nu numai. Vor fi prețuri mai mici ca la piață. Avem și surprize, dar nu vreau să le deconspir de dinainte”

Vezi mai jos, programul evenimentului (cu lista artiștilor care vor urca pe scenă) și câteva fotografii din această dimineață (când se făceau ultimele pregătiri).

loading...

4 comentarii la „Primii vizitatori, primele poze (vezi AICI)

 • O grămadă de „cântăreți” de care nimeni nu a auzit. Dar, o seară lăutărească autentică buzoiană de ce nu, domnule organizator Toma? Avem destui lăutari talentați care sunt apreciați în alte părți ale țării, iar la noi nu sunt promovați mai deloc. Vezi, Ionel Tudorache sau Ionică Minune.

 • Cosmin Florea, Direcția Agricolă Buzău: „Buzoienii își pot face de aici cumpărăturile de toamnă și nu numai. Vor fi prețuri mai mici ca la piață…!”
  Gogonele = 2,50 lei
  Pepeni = 2 lei
  Prune = 3 lei .
  Mă întreb dacă domnul Florea știe pe ce lume se află sau doar bate câmpii așa, de amorul artei !!!

 • Bună ideea dlui . Radu ! Ar putea fi încercată …

 • Foarte bună ideea, domnule Radu! Ar trebui să promovăm și astfel de talente, fac parte din istoria noastră.
  În schimb sunt promovați toți netalentații.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.