Primul accident mortal din 2019. Vezi foto

În urmă cu câteva minute s-a produs pe E85 primul accident mortal din noul an (vezi mai jos galeria foto).

Victima este un pieton de aproximativ 50 de ani, surprins de un autoturism în timp ce traversa în fugă Șoseaua de Centură a Buzăului în dreptul fabricii de bere.

S-a încercat resuscitarea, dar – din păcate – personalul de pe ambulanță a declarat în urmă cu câteva minute decesul.

Pe carosabil, alături de urmele de sânge – au rămas împrăștiate diverse lucruri pe care victima le avea în servietă (o pâine feliată, foi de varză, telefon mobil etc.)

La volanul autoturismului ce rula din directia Focsani – Bucuresti s-a aflat un ilfovean de 31 de ani (deși mașina este înmatriculată în Brăila).

„Era încă întuneric când l-am lovit. L-am văzut târziu, a venit dinspre hala asta (n.r. – fabrica de bere). Am tras stânga de volan, dar n-am mai apucat să pun frână. Îmi pare tare rău. Dacă l-aș fi văzut mai devreme l-aș fi evitat probabil pentru că nu venea nimic de pe contrasens”, ne-a declarat șoferul VW-ului Passsat.

Vom reveni.

loading...

Un comentariu la „Primul accident mortal din 2019. Vezi foto

  • Cand vor intelege pietonii si soferii grabiti ca trebuie respectate anumite reguli de circulatie. Cati oameni trebuie sa moara sa inceapa a constientiza a drumul nu este doar al lor.
    Vad pietoni care nu se asigura, vb la telefon. soferi care trec pe culoarea rosie vb la telefon sau butoneaza mai “basca” ca au si copii mici in masina.
    Cand ve-ti intelege ca viteza cand UCIDE. Doar atunci cand ti se intampla??????? sau umblati dupa vb aia, eu nu patesc am masina mare, cai multi sub capota si ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.