Primul accident mortal din 2023 în jud. Buzău

Dramă în această dimineață într-o familie din comuna buzoiană Smeeni.

George Mateescu, un tânăr de 24 de ani, a murit în timp ce conducea autoturismul spre orașul Buzău.

Între Smeeni și Maxenu, George ar fi ajuns pe contrasens în urma unei depășiri. Autoturismul său s-a izbit violent de mașina de pompieri.

Din păcate, tânărul de 24 de ani a murit pe loc, pompierii căznindu-se apoi zeci de minute să-i scoată trupul din autoturismul făcut praf.

Ce păcat, George trăia o frumoasă poveste de dragoste alături de Daniela Tache, o tânără tot din Smeeni cu care urma să se căsătorească.

George locuia la bloc, în Smeeni, alături de părinți (Daniela și Mihai Mateescu) și sora mai mică.

Acesta este primul accident mortal din acest an de pe șoselele Buzăului.

Numărul accidentelor mortale a explodat în 2022, pe fondul creșterii accelerate a numărului de mașini. Aproape orice eroare la volan și trecere pe contrasens se soldează acum cu accident. În condițiile în care drumurile sunt mai bune, se circulă cu viteză, iar coliziunile au urmări dintre cele mai grave.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Primul accident mortal din 2023 în jud. Buzău

 • Viteza împreuna cu lipsa de experienta ucide

  Răspunde
 • De ce nu spune dl reporter, că acest iresponsabil nu mai avea drept de conducere, pe motive medicale, din 2021? Deci fără permis.

  Răspunde
 • La cate morti subite sunt in ultimul an (de la chestiile alea sigure si eficiente) poate i s-a facut rau la volan. Mi se pare imposibil sa nu vi vazut masina de pompieri pe drum drept.

  Răspunde
 • Anonim, nu ca nu vad, se baga la limita limitei, iar cand vad ca nu au timp, nu le ramane decat sa franeze violent sau sa accelereze sperand intr-o minune. Unora le iese, altora nu. M-am trezit cu multi piloti de-astia in fata, intrati in depasire.
  Iar unii sub 30 de ani se mira ca au 2-3000 lei asigurarea. De asta o aveti, ca va desprinde descarcerarea de pe toate tirurile si toti stalpii. Distractia costa. Ii costa si pe cei nevinovati, dar na, asa-i in viata

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.