Primul pas s-a făcut azi prin semnarea unui protocol de colaborare ALDE, PMP și Silviu Roșioru


Presa locală a fost invitată azi de organizațiile locale ALDE, PMP și PSRO la semnarea protocolului de coloborare între cele trei entități de la nivelul județului Buzău.

Gazda evenimentului a fost Grațiela Gavrilescu, ministrul ALDE al Mediului, și președinte interimar ALDE Buzău.

Din partea PMP a semnat senatorul Dorin Bădulescu, iar dinspre PSRO (partidul lui Mircea Geoană) – Silviu Roșioru.

Dincolo de cuvintele dulci rostite înainte de semnarea hârtiilor („E un protocol în favoarea cetățenilor Buzăului” – Grațiela Gavrilescu, „Se reunesc forțele de dreapta și de centru dreapta de la Buzău” – Dorin Bădulescu), mai interesante au fost răspunsurile la întrebările jurnaliștilor.

„N-am invitat și PNL pentru că acest partid a început să aibă o atitudine împotriva poporului român” – Grațiela Gavrilescu

„Eu nu exclud și o colaborare pe viitor cu PNL” – Dorin Bădulescu

„Păstrăm și alianța cu PSD, dar o dezvoltăm și pe aceasta, la nivel local, cu PMP și PSRO. Dacă vor fi la un moment dat diferențe de opinie fie cu PSD, fie cu PMP, vom discuta până ne vom pune de acord” – Grațiela Gavrilescu

„E posibil ca la alegerile parțiale în cele cinci comune rămase fără primari să propunem un candidat comun: PMP, ALDE, PSRO” – Dorin Bădulescu

Treceți la ALDE, domnule Bădulescu ? „Sunt doar zvonuri” 

S-a discutat puțin și despre zvonurile privitoare la o iminentă trecere la ALDE a celor doi parlamentari PMP Buzău (Adrian Mocanu și Dorin Bădulescu), ceea ce ar echivala cu o scurgere a PMP înspre ALDE.

Bădulescu: „Sunt doar zvonuri. Deocamdată și eu și Adrian Mocanu suntem la PMP. Nu-i adevărat că Adrian Mocanu a fost exclus din PMP. Eu n-am văzut o astfel de hârtie. Cred că aceia care au difuzat această informație s-au grăbit. Eu n-am vorbit cu nimeni de la ALDE despre o eventuală trecere la ei”.


Gavrilescu: „M-aș bucura să redevin coleg de partid cu domnul Bădulescu. Am fost amândoi membri PNL, îl știu bine, e un om de valoare. Dar, pot să vă confirm că deocamdată n-au fost astfel de discuții. Nici aici pe plan local, nici la la nivel național”.

La final ministrul Grațiela Gavrilescu a primit coșulețe cu flori și urări de „La mulți ani”, iar alaiul de politicieni a plecat să sărbătorească proaspăta asociere la Drăgaică.

loading...

4 comentarii la „Primul pas s-a făcut azi prin semnarea unui protocol de colaborare ALDE, PMP și Silviu Roșioru

 • ALDE,PMP,PSRO…..! Ce sunt astea? Partide politice? Ha,ha,ha,ho,ho,ho! Poate,dar nu poate,ci sigur,doar niste adunaturi de pupincuristi,lingai!Slugile politice se aduna la aceeasi troca cu laturi,numita pompos „forte de dreapta si de centru dreapta”.Ei spera sa mai obtina voturile oamenilor cinstiti si corecti,dar acum ii cunoastem si le vom da in loc de voturi,cate un sut in cur!Mars la munca,lipitoare penale !

  Răspunde
 • Din pacate banul este ochiul dracului
  Pe banii nostri si pe vorbe desarte se fac fel si fel de partide care sunt precum lipitorile
  Mici,neinsemnate dar care ne SUG!sunt apolitic,dar parca este prea multa nesimtire si foamea de bani prea exagerata!

  Răspunde
 • Părerea mea este sa-si dea demisia din partidele lor, pentru care au fost aleși si după 2 ani daca populația orasului le va da girul sa poate fi din nou la ciolănaș. Pana atunci la muncă de jos, tovarăși…..

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.