Primul magazin online DOAR cu produse ale fermierilor buzoieni! Proiect girat de primarul Toma

Gata, e deja funcțional primul site de cumpărături on-line cu produse alimentare exclusiv ale agricultorilor și fermierilor buzoieni.

Se numește Coșul Verde de Buzău și poate fi accesat AICI.

Site-ul are șase categorii: băcănie, brânzeturi, carmangerie, lactate, ouă și pui. Mai pot fi cumpărate on-line legume, zarzavaturi, rădăcinoase, fructe, uleiuri cu grăsimi sănătoase, sucuri din legume si fructe, gemuri, dulcețuri, zacuscă, produse din cereale integrale și ceaiuri.

Pentru început reunește 21 de gospodării țărănești, având ca inițiator pe Dan Ivașcu (creatorul “Fermelor Ivașcu”) și Grupul “COMFORTUNA 93” – care are capacități de stocare a mărfii și de distribuție la domiciliu.

Pasul doi va însemna realizarea fizică de magazine alimentare care să vândă exclusiv produse realizate în gospodăriile țărănești și microfermele buzoiene.

„Pasul trei va însemna realizarea unui mare centru en-gross, cu toate facilitățile de depozitare, ambalare și procesare care să vândă exclusiv produsele producătorilor buzoieni. Cu această ocazie invit cât mai mulți producători buzoieni pentru a ni se alătura, ori fiind parteneri ai Cooperativei Agricole “Unirea Gospodarilor”, ori asociindu-se după modelul lor pentru a-și vinde produsele direct către consumatorii buzoieni”, a anunțat primarul Toma, care girează întregul proiect.

Comenzi se pot face și la telefon: 0749 060 002.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Primul magazin online DOAR cu produse ale fermierilor buzoieni! Proiect girat de primarul Toma

  • nu ne mai saturam de bolsevisme ieftine vandute pe post de nirvana .Nu e treaba statului sa faca comert ,ca fermierii nu sunt retardati ca sa nu isi poata vinde singuri produsul muncii.

  • Și DNA ce zice? “De la fermierii din Buzau…”. Care e de fapt unu. Și care e fermierul? Ivascu? :). Bravo, e schemă de joc frumoasa. Sa vină banii!!!

  • Daca a intrat si COMFORTUNA in combinatie….este clara treaba ! Exact la buzoieni s-a gandit Toma !!!

  • Intrați pe site-ul lor să vedeți ce prețuri prohibitive au. Pentru toți buzoienii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.