„Primul venit, primul servit”

Ofertă făcută partidelor de la Buzău de profesorul Mircea Costache înaintea alegerilor locale.

„Sunt sănătos, am dispoziție de muncă și de a ajuta. Dispun de o experință bogată, am fost de două ori consilier local și de două ori deputat PRM. Mi-aș dori să pun această experiență în folosul buzoienilor, activând în vitorul Consiliu Local Municipal. De aceea, vă anunț că voi răspunde afirmativ oricărui partid local care mă va oferta și-mi va oferi un loc cât de cât eligibil în CLM”

Costache: „De ce zic primul venit, primul servit ? Pentru că, după opinia mea, partidele din România nu sunt nici de stânga, nici de dreapta. Aici, în Consiliul Local, doctrina trebuie să fie îmbunătățirea vieții buzoienilor. ”
Costache: „Cine va miza pe mine va avea de câștigat. Voi fi o voce importantă în viitorul Consiliu Local. Aș fi putut candida și independent, dar n-aș vrea să ies acum pe stradă pentru a strânge cele 500 de semnături necesare”

Mircea Costache a fost deputat PRM între 2000 și 2008, director al Casei de Cultură a Sindicatelor și profesor de limba românăși engleză.

loading...

7 comentarii la „„Primul venit, primul servit”

 • Pingback:

 • Tot romanasul vrea la ciolan !!!Nu vezi unul sa vrea sa munceasca in economia reala

 • Ce personaj de Caragiale! Moare lumea dacă nu activează în politică domn Costache, care de la pașopt, care va să zică mă-nțelegi…

 • “…..Primul venit,primul servit…..”??!!??””Chiar asa,domnule Costache? Cu asemenea “oferta”, esti nu numai ridicol,dar si foarte putin credibil in intentiile politice pe care le clamezi.”Oferta” asta a dumneata,seamana foarte probabil cu “oferta” …..fetelor (prostituatelor!) de pe soselele de centura ale patriei (sau daca vrei,cu a celor ce isi ofera serviciile in padurea de langa stadionul de atletism din bariera Ploiesti). Rusinos,domnule Costache! Daca erai macelar,poate ar fi de inteles oferta dumneata,fiindca ar intra in discutie……CIOLANUL puterii,dar dumneata ca mare “patriot si nationalist” asemenea “luceafarului” Vadim, ar trebui sa fi invatat ceva si despra decenta unui fost profesor si director al unei institutii de cultura. Nu stiu daca e vorba de senectutea batjocorita sau de senilitate politica in cazul dumneata,dar,o sa ramai “de poveste” si o sa intri in “folclorul local” cu astfel de …..”oferte”.Dezgustator! PS -Domnule Tereaca,rog a se publica in integralitatea sa

 • Acum câțiva ani, dl. Costache era o ” voce ” puternică și distinctă în peisajul politic buzoian : idei clare , ferme și greu de combătut ! Era și un foarte bun causeur, o încântare să-l asculți… Dar, a intervenit un scurt-circuit și în viața politică a lui ” dom profesor ” a apărut lehamitea ! Declarase undeva că nu-i mai trebuie să audă de politică pentru tot restul vieții, deși era rugat să revină de multă lume… Dar colbul uitării s-a ridicat și – așa cum îi stă bine unui politician care se respectă ! – dl. Costache își oferă serviciile după principii pur negustorești , fără a mai avea pretenții la vreo platformă politică, ce-o fi, numai un loc plătit în CLM să iasă… Cam puțin pentru un intelectual subțire a cărei menire a fost cândva și de a da exemplu copiilor și tinerilor ! Recunosc că sunt dezamăgit, uitând că cine intră-n politică se leapădă de tot și toate…

 • Exact conceptie de traseist politic.
  Si ca Consilier la fel ar servi pe oricine da mai mult…
  Offfff

 • Un test util pentru starea actuală a societății, un fel de a le pune oglinda în față principalilor actori în tragi-comedia pseudo democrației participative. Comparat cu ceilalți aleși ai buzoienilor ar putea constitui un bun prilej de reflecție dacă s-ar pleca cineva asupra activității reale, comportamentului civic și intereselor negustorești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.