PRO România Buzău a adus bucurie în sufletele a sute de copii!

La fel ca și anul trecut, membrii Pro România Buzău s-au transformat în Moș Crăciun pentru sute de copii, unii defavorizați de soartă, iar alții fără nici o posibilitate din partea părinților sau rudelor de a primi și ei cadouri și a simți spiritul sărbătorilor de iarnă.

Membrii PRO România s-au mobilizat și, printr-un efort de echipă au reușit să pregătească foarte multe cadouri la Rm. Sărat și Buzău: hăinuțe în ton cu anotimpul dar și foarte multe dulciuri și fructe de sezon. Cadourile au fost împărțite, o parte la Vâlcelele și Rm Sărat, iar pentru Buzău la Școala pentru Copii cu Probleme Speciale de pe Horticolei.

         Cea mai reușită acțiune s-a derulat la Vâlcelele coordonată de profesorul Bălan, membru de valoare al PRO România. Acesta a mers, însoțit de Moș, din casă în casă pentru a le ura oamenilor și a împărți cadouri. Însoțit de alți membri importanți ai partidului, ei s-au bucurat de primirea făcută de copiii încântați că cineva s-a gîndit și la ei în aceste zile de mare sărbătoare.

          Nici cei care au primit cadourile nu s-au lăsat mai prejos și au venit pregătiți, au recitat și cântat colinde spre deliciul asistenței și bineînțeles al Moșului, întruchipat de unul dintre membri noștri. Acțiunea Pro România a fost una sinceră, venită din inima unor oameni de bine care au înțeles că doar ajutând vor primi și ei la rîndul lor mulțumirea sufletească atît de binevenită acum odată cu sărbătorile de iarnă și trecerea într-un nou an.

PRO România urează tuturor buzoienilor, pe lângă împlinirea tuturor dorințelor, un sincer La Mulți Ani din inimă de PRO Români.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.