PRO România Buzău invită toți buzoienii să-l susțină pe candidatul independent Mircea Diaconu

Protocolul pentru constituirea acordului  electoral semnat de Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu a fost depus la Biroul Electoral Central.

Este un document tehnic prin care PRO România şi ALDE susţin candidatura independentă a lui Mircea Diaconu.

Protocolul nu angajează o colaborare ulterioară prezidențialelor între PRO România și ALDE.

Grupul de sprijin pentru candidatul independent Mircea Diaconu va avea în componența sa, pe lângă cele două partide, personalități marcante din diverse domenii, sindicate și organizații studențești.

          „Majoritatea covârșitoare a fost de părere că putem să îl susținem pe Mircea Diaconu la președinția României pentru că e un candidat altfel. Mircea Diaconu nu va fi membru de partid, nu îl chemăm la ședințele de partid, nici nu cred că vine (…) Nu vrem să îl facem din candidat independent un candidat politic, dar va avea tot sprijinul nostru pentru aceste alegeri. El chiar nu are sfori, din punct de vedere politic mi se pare chiar prea independent. E un candidat al poporului. Sper să intre în turul doi. Dacă mă uit în Ucraina, chiar are șanse”, s-a pronunțat Victor Ponta.

La nivelul județului Buzău, Grupul de susținere al PRO România va fi condus de Viorel Dobre, în timp ce pentru municipiu sarcina îi revine lui Viorel Ștefu. Organizațiile comunale vor fi coordonate de Nicu Cristian și Doru Muzgoci.

Viorel Dobre

PRO România Buzău are propria campanie de susținere a candidatului independent, iar în momentul de față, membrii noștri sunt implicați în strângerea de semnături pentru depunerea candidaturii lui Mircea Diaconu.

Nu va exista un staf de campanie comun nici cu ALDE, nici cu alte entități care fac parte din grupul de sprijin.

PRO România Buzău dorește să convingă electoratul că un candidat independent este cea mai bună soluție pentru România. Și nu în ultimul rând, invităm toate personalitățile marcante ale județului Buzău să vină în grupul de susținere al candidatului independent Mircea Diaconu.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „PRO România Buzău invită toți buzoienii să-l susțină pe candidatul independent Mircea Diaconu

  • Niste securisti (Pro Romania, ALDE), sustin un alt securist (in decembrie 1989 isi cauta adapost si sprijin la unitatea de Securitate de la Baneasa!). Nu mai vorbesc de cei de pe plan local (Dobre – in relatii bune cu cei de la fosta Garda Financiara, Viorel Stefu – militianul, Nicu Cristian – ‘juristul’, Doru Muzgoci), toți vanzatori de iluzii si minciuni tipic securistoid-comuniste. Puneti bai mana si munciti, faceti si voi ceva util in viata. Hai sictir cu mascariciul- candidat Diaconu!

  • Un comunist adevărat! Asta este Diaconu! Și îl vor vota probabil 3-4 procente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.