PRO România își consolidează poziția! PSD scade din nou!

Conform sondajului IMAS pe iunie (comandat de Europa FM) PRO România își consolidează poziția, cu 11,2% precum la sondajele precedente, se anunță într-un comunicat de presă al Pro România Buzău.

PNL, deși conduce în ierarhia formațiunilor politice, înregistrează o ușoară creștere, de doar 0,4%, insignifiantă în condițiile marjei de eroare.

Pe locul doi rămâne PSD. Deși se află în opoziție, PSD reușește contraperfomanța de a scădea în preferințele electorale. Social-democrații ar fi votați de doar 21,9% dintre români, în condițiile în care luna trecută erau cotați la 23%. Atreia lună consecutivă de scădere pentru PSD!

 Și ALDE și UDMR, aliați tradiționali ai PSD, scad față de luna trecută. Astfel, partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu, ALDE, este cotat cu 3,7% (luna trecută avea 4,2%), iar UDMR ar fi votat de doar 3,4% din electorat (avea 5,1% luna trecută).

Pe o pantă descendantă se află și PMP. Partidul lui „Petrov”n-ar face pragul electoral, situându-se la doar 4,7%.

 Pro România Buzău: „În plan local, organizația noastră se află în primele trei formațiuni politice din județ. Implicarea noastră pe timpul pandemiei, de la început și până în prezent e salutată de buzoieni. Deja Pro România nu mai e văzută ca o alternativă ci ca o soluție. De altfel, sprijinul nostru necondiționat acordat semenilor, prin oferirea de materiale pentru combaterea COVID 19, precum și alte ajutoare în cazul unor familii aflate în dificultate au fost apreciate în rândul locuitorilor din Buzău dar și în toate comunele și orașele unde membrii Pro România au desfășurat astfel de acțiuni”. 

loading...

6 comentarii la „PRO România își consolidează poziția! PSD scade din nou!

 • Sa credeti voi ca puteti manipula electoratul prin astfel de rezultate mincinoase ale sondajelor.

  Răspunde
 • PSD = ciuma rosie.
  Oricine i-ar reprezenta in fata, la spate tot sacalii batrani sunt, neo-comunistii umflati de shpagi si coruptie endemica.
  Asta a fost, este si va fi imaginea lor, pana cand vor muri cu totii.

  Răspunde
 • Nu ati uitat un partid? Va faceti ca nu exista?

  Răspunde
 • Atata timp cat vor exista pensionarii comunisti si asistatii social, PSD …. nu va fi istorie, ci va sta printre noi ca un virus agresiv. Asa sunt ei, ca lipitorile, ca amibele, se lipesc de orice si sug tot ce este ban.
  Bine, le putem oferi si alternative dar cand ii vezi, scade interesul :::)))

  Răspunde
 • De USR sa nu scoateți niciun cuvințel! Este singurul partid ce lupta împotriva corupție instituționalizate din statul român, și prin urmare nu merită menționat.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.