Pro România: „Mircea Diaconu intră! Barna și Dăncilă, în scădere!”

Pare să devină realitate teama cea mai mare a PSD. Că Dăncilă nu va reuși să intre în turul doi alături de Iohannis.

Ultimele sondaje anunță că trei sunt trei candidați cu șanse reale de a-l însoți pe Iohannis în turul doi: Mircea Diaconu, Dan Barca și Viorica Dăncilă.

Căderea abruptă a PSD, apreciată chiar sub 20 la sută, și menținerea USR la 15 la sută, precum și scorurile mici pe care le vor obține ceilalți candidați, par să fie benefice independentului Mircea Diaconu. Susținut de PRO România și de ALDE, Mircea Diaconu are, la ora actuală, peste 14 la sută în intenția de vot a românilor, care l-au trimis tot ca independent și în Parlamentul European.

Potrivit primului sondaj apărut în cercurile politice din București după ruperea coaliției de guvernare, intrarea lui Mircea Diaconu și a lui Theodor Paleologu în cursa prezidențială și retragerea candidaturii lui Călin Popescu Tăriceanu nu convin deloc PSD. Studiul a ajuns deja la mai mulți lideri politici iar cercetarea s-a făcut de institutul „Verifield” pe un eșantion de 1.000 de persoane, prin interviuri telefonice, la nivel național.

Potrivit sondajului, Klaus Iohannis intră lejer în turul doi. Marea bătălie însă este pentru concurentul din finală, unde trei candidați au șanse sensibil egale să meargă mai departe după primul tur: Viorica Dăncilă – 18%, dar pe un trend nagativ, Dan Barna – 15%, și el în scădere după ultimele disensiuni din partid diin pricina alegerilor interne și Mircea Diaconu – 14%. Acesta, potrivit unor sondaje nepublicate încă, urcă în preferințele electoratului nemulțumit de prestația celorlalți candidați, și probabil va reuși să-i depășească și chiar surclaseze pe ceilalți doi.

Atuurile lui Mircea Diaconu sunt prestația echilibrată și discursul coerent referitor la îndatoririle pe care trebuie să le exercite un președinte.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Pro România: „Mircea Diaconu intră! Barna și Dăncilă, în scădere!”

  • ce fumați mai fratilor, daca ia 0.002 la suta.

  • Diaconu daca va intra in cursa cred ca cele mai multe voturi le va lua de la electoratul tintit de USR, a frustratilor plini de ura si rautate ca ei n-au reusit nimic in viata… in schimb liderii lor din USR au reusit destul de bine sa devina multimilionari din afaceri doar cu statul condus de PSD, iar acum ii injura pe aia care le-au dat contracte sa devina multimilionari ca sa prosteasca lumea sa ii voteze sa faca si mai multe milioane doar ei.

  • Mai Gigi,nu fumeaza nimic acesti indivizi care mai cred ca ii pot manipula pe romani. Sunt doar niste manipulatori ordinari ăștia care fac astfel de ‘sondaje’ doar pentru banii murdari pe care ii primesc de la cei interesati in astfel de minciuni si manipulari. Acest Diaconu, cersetor de voturi la europarlamentare este doar un securist, fost culturnic de vaza in cariera lui ‘artistica’. Nu intra nici in turul 5!

  • Cred ca „Viespea” a intepat bine….: actorasul grabit si „cersator de voturi”…”Nu intra nici in turul 5!” Vad ca pentru el insista sa creasca in sondaje doi sustinatori politici, prin cele doua minipartidulete : Pro-Ponta si Pro-Tradiceanu !!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.