PRO România, pe val! PNL și PSD în scădere!

Europa FM a anunțat azi rezultatele sondajului IMAS pe luna mai.

Marele câștigător este, de departe, Pro România. Partidul lui Ponta a crescut cu 3% într-o lună. De la 8,2% în aprilie a urcat la 11,2% în mai.

Comunicat Pro România

„Românii și-au dat seama că suntem singura forță politică în care pot avea încredere. Profesioniștii pe care Pro România îi are în echipă, le pot garanta cetățenilor viitorul. Dovadă că Pro România a crescut în sondaje, iar PNL – aflat la guvernare – și PSD – cel mai mare partid din țară – au scăzut.

Cauza creșterii: seriozitatea și încrederea de care se bucură liderii PRO România.

Cu 11,2% Pro România se apropie de USR (11,6%) și, foarte probabil, o va depăși în viitorul apropiat.

În plan local, PRO România Buzău (care la cele două rânduri de alegeri, europarlamentare și prezindențiale a fost una dintre organizațiile fruntașe din țară) continuă munca la fel de serios ca și până acum.

Am fost singurii care am preluat inițiativa, am asigurat materiale contra COVID semenilor noștri și am inițiat o campanie dusă cu brio la bun sfârșit: „O mască pentru fiecare elev!”.

„Am asigurat măști de protecție la toate unitățile de învățământ din municipiu pentru elevii care au de susținut  examene și vor reveni la clase. Iar aprecierea pe care am simțit-o peste tot unde ne-am deplasat suntem siguri că ne va aduce susținerea pentru a ne clasa pe primul loc în cadrul organizațiilor din țară la viitoarele alegeri, și pe un loc în primele trei din punct de vedere politic în plan local”, a apreciat Viorel Dobre.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

4 comentarii la „PRO România, pe val! PNL și PSD în scădere!

  • Hai nu va imbatati cu apa rece!

  • Ponta vorbeste frumos si f documentat la Tv. Din nefericire individul este capabil de multe prostii si smenuri facute pe sub masa, la care ramai masca.
    A demonstrat-o cand a facut prostia sa incheie ,,pactul de coabitare” secret cu Basescu, acordandu-i astfel acestuia niste puteri la care nici nu visase vreodata.
    Personal, eu nu am incredere in Ponta.
    ALDE a decazut dupa ce s-a retras din alianta cu PSD, creind impresia neplacuta de tradare, desi adevarul este ceva mai diferit…..[Leo]

  • Mai Dobre, aia care au primit mastile alea ale voastre si-au pus mastile PE OCHI, nu la gura si nu mai vad realitatea. Sunteti si o sa ramaneti un “partid” de hoti si profitori. Un “partid” care spera sa fie votat de cei fara neuroni, usor de mintit si manipulat. Cineva zice ca va “imbatati cu apa chioara”. Este normal sa beti si cate o galeata cu apa chioara dupa atăta rahat!

  • Pentru însănătoșirea îmbolnăviților, unii mediatic, alții fidelizați ori deziluzionați în anii anteriori, precum și a taraților din naștere, câteva repere: 1. Plusuri: – Ponta a dat înapoi salariile și pensiile tăiate de Petrov, latifundiarul de la Nana; – a majorat salariile și pensiile; – a asigurat creștere economică; – vorbește bine engleza, franceza și italiana; – are în spate un secretar general, general de inteligence care i-a direcționat discursul spre un naționalism economic just; – anunță direcții corecte de dezvoltare precum: trecerea la impozitare progresivă, încurajarea producției agro alimentare proprii, etc. 2. Minusuri: – inconsecvent, influențabil, alunecos, infatuat. Votat masiv cu USL și pentru promisiunea scoaterii UDMR de la guvernare, cu peste 60%, la miezul nopții alegerilor din 2012 deja negocia cu UDMR intrarea la guvernare; – a cedat suspect suma de 603 milioane dolari datorată de Kaz Munai Gaz către buget, etc. Plusurile și minusurile sunt mai multe. Selecția vă ajută să gândiți, totuși, cu capul nu cu televizorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.