PRO România vrea dreptate în cazul de la Caracal (P)

Majoritatea politicienilor, în special a celor de la putere, odată cu mediatizarea cazului de la Caracal – care ține prime time-ul tuturor televiziunilor de zile bune – încearcă să se cațere pe cadavre și să câștige capital politic prin luarea unor măsuri firești, care dacă ar fi fost luate la timpul potrivit, nu s-ar fi înregistrat astfel de tragedii.

De fapt, ei sunt principalii vinovați, prin legile proaste votate de majoritatea
lor în Parlament, sau prin Ordonanțele de Urgență în domeniul Justiției ale celui mai slab Guvern de la Revoluție și până în prezent.

Și-au pus apropiații în funcții cheie, plătite regește, fără ca aceștia să aibă competența necesară luării unor decizii de care uneori depinde viața unui om, și au înlăturat oameni competenți, a căror expertiză ar fi fost de multe ori crucială în rezolvarea cazurilor grave.

Noi, cei de la PRO România suntem de părere că acești incompetenți, plătiți cu sume impresionante din banul public nu trebuie doar să plece, unii au fost deja demiși, ci și să plătească pentru faptele lor, indiferența și neimplicarea fiind la fel de grave ca și comiterea faptei în sine.

Aceste idei sunt întărite și de președintele partidului, Victor Ponta, care într-o postare pe Facebook a luat atitudine față de Cazul de la Caracal,
susținând că:

„Spre deosebire de alți politicieni nu fac politică din moartea unor
oameni nevinovați – în sensul că nu arăt cu degetul, ne le cer demisia unora cu care sunt în conflict, nu încerc sa atac adversarii politici pe această temă si nu mă gândesc câte voturi caștig eu și câte pierd ei ! Îmi exprim solidaritatea și prezint condoleanțe familiei și celor apropiați!”

În cadrul aceleiași postări, președintele PRO România, partid care are soluții pentru reintrarea în normalitate a României, fapt pe care-l vom demonstra după ce oamenii de bine ai acestei țări ne vor acorda votul ca fiind singura alternativă la o clasă politică din ce în ce mai slabă și mai coruptă, susține că, „după o asemenea tragedie trebuie însă obligatoriu două lucruri: sancționarea drastică și a criminalului și a oficialilor
publici care au greșit grav, dar și luarea tuturor măsurilor legislative și logistice pentru a nu se repeta pe viitor greșelile administrative din acest caz”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.