Pro sau contra Dragnea ? Cum se poziționează parlamentarii PSD de Buzău

Prezenți la deschiderea „Toamnei Buzoiană”, jurnaliștii buzoieni – sau cel puțin o bună parte a lor – au fost mai interesați de disputa din PSD decât de festival.

De aceea, întrebările au vizat în primul rând poziționarea pesediștilor buzoieni cu funcții față de Liviu Dragnea.

Reporterul buzoienii.ro a cules esența declarațiilor parlamentarilor PSD prezenți la festival, la care s-a adăugat și cea a primarului C-tin Toma.

Dănuț Păle: „E clar că avem o problemă. Au crescut pensiile, au crescut salariile, s-au luat o mulțime de decizii bune, dar totuși o bună parte din societate e nemulțumită de PSD. E nevoie de a se discuta despre DNA, despre legile justiției, dar nu așa, prin decizii luate doar de câțiva. Liviu Dragnea a devenit prea autoritar, ia decizii de unul singur în partid”


Lucian Romașcanu: „N-am mai primit atâtea felicitări, după anunțul de azi, de când am terminat liceul. Liviu Dragnea trebuie să facă un pas în spate. Relația mea cu el n-a fost cea mai fericită. Din ianuarie când am fost schimbat din funcția de ministru al Culturii n-am reușit să vorbesc cu el. Abia prin mai am schimbat câteva vorbe. Evident că am fost dezamăgit”


Sebastian Radu: „Din informațiile mele este o majoritate în CEX împotriva lui Dragnea. Deși schimbarea lui din funcția de președinte este destul de complicată. Consider că Liviu Dragnea și-ar face sieși un bine retrăgându-se. Atenția n-ar mai fi îndreptată asupra sa, s-ar putea ocupa mai bine de procesul său”


Sorin Lazăr: „Suntem o echipă unită. Toți parlamentarii PSD de Buzău sunt alături de Marcel Ciolacu”


C-tin Toma: „Îl susțin pe Marcel Ciolacu. Am vorbit puțin cu el. N-am apucat însă să citesc prea mult, am fost ocupat cu organizarea aici la Toamna Buzoiană. Liviu Dragnea ar trebui să facă un pas în spate”

Câțiva primari PSD de comună, prezenți la festival, s-au plasat la rându-le împotriva lui Dragnea.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Ciolacu îl face praf pe Dragnea! „Un om orbit de putere, orgolii și spaime imaginare”. Iată tot textul  CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Pro sau contra Dragnea ? Cum se poziționează parlamentarii PSD de Buzău

  • Mi se pare mie sau Păle arata in poza ceva cu degetul inspre PSD?)))) Cred ca mi se pare)))

  • Pai mai facea Ciolacu asa declarație daca nu era sigur ca are spatele asigurat de cățeluși astia?? :)))

  • PSD Buzau a cam BELIT-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.