Problemă din Buzău pe cale de a fi rezolvată

„Cam într-o săptămână o să-i dăm drumul. A fost deja echipat cu tot ce-i trebuie cazanul cel mic, acum se lucrează la montarea coșului de fum. Pentru furnizarea de apă caldă nu va mai fi nevoie, din primăvară, de cazanul cel mare, e suficient cel mic, care nu face niciun zgomot”, a anunțat azi Aurel Gubandru, directorul RAM.

Cazanul cel mic, pregătit pentru funcționare

Mai mult, dacă debranșările vor continua și anul viitor într-un ritm susținut, în iarna 2020-2021 încălzirea se va face folosindu-se tot cazanul cel mic. În aceste condiții, cazanul cel mare va fi folosit – cel mai probabil – doar în această iarnă.

Zgomot redus și la cazanul cel mare

Cum se vede în fotografia de mai sus sectorul dintre cazan și coșul de fum a fost îmbrăcat în panouri fonoabsorbante – iar zgomotul s-a redus deja.

Aceste ferestre se vor acoperi cu cărămidă

Ușa centralei va fi la rându-i schimbată. În plus, se va înlocui și ventilatorul cazanului cu unul mai silențios.

De asemenea, stația de reglare și măsurare a gazului va fi îmbrăcată la rându-i cu zidărie pentru a se elimina complet acel fâsâit.

La final, speranța/credința celor de la RAM e că locatarii blocurilor din jur – cu geamurile închise – nu vor mai auzi în această iarnă niciun zgomot. La primăvară, cazanul cel mare se va opri și nu se știe dacă va mai fi necesarea pornirea lui în iarna ce va veni (2020-2021).

În concluzie, problema reclamată pe bună dreptate de locatari – zgomotul prea mare – va fi rezolvată favorabil în interesul tuturor.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Problemă din Buzău pe cale de a fi rezolvată

  • Ca un fapt divers. Poate in cincinalul ’20-’25 apar gazele la Merei sau nu ar fi rau canalizarea. Da Doamne ca la anu sunt alegeri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.