Problema găleții și a mopului din autobuz. Ce reclamă cetățenii și ce răspunde Trans-Bus

Nu e pentru prima dată când călătorii Trans-Bus mai pretențioși se arată deranjați la contactul vizual cu găleata și mopul prezente în autobuzele Trans-Bus.

O doamnă care merge des cu autobuzul a fotografiat în mai multe mijloace de transport găleata cu mopul aferent.

Pe adresa redacției ne-au fost trimise mai multe poze, însoțite de următorul comentariu:

„Doar la Trans Bus Buzau poti vedea asa ceva…calatorii au alături galeata cu apa murdara și mopul in mijlocul autobuzului ! Oare nu exista un alt loc pentru aceste obiecte? Vă rog sa faceti publice aceste imagini.Multumesc!”

Întrucât cititorii noștri sunt stăpânii noștri am procedat întocmai și am postat această știre. Răspunsul conducerii Trans-Bus o va surprinde cu siguranță pe cititoarea noastră:

„Da, nu avem alt loc în autobuz în care să punem găleata și mopul. Știm că nu e deloc o priveliște încântătoare, dar în aceste autobuze BMC nu există niciun compartiment în exterior în care să fie depozitate acestea. Și nici la capăt de linie nu avem o magazie ceva în care să le ținem. Ne cerem scuze călătorilor deranjați, sper că măcar vor aprecia faptul că în autobuz e curățenie”, a precizat Gică Toader, directorul Trans-Bus. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

2 comentarii la „Problema găleții și a mopului din autobuz. Ce reclamă cetățenii și ce răspunde Trans-Bus

  • Daca nu exista la capat de linie spatiu pentru depozitare sau macar sa se schimbe apa atunci mai neeeneea cuum dracu poti spune ca este curatenie ??? Poate vrei sa spui ca este JEG INTINS PE JOS !!

  • Doamna are cupon de pensie? Plateste cumva bilet? Nu cred…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.