Problemă stringentă rezolvată în trei locuri din Buzău. Se face și în centru

De astăzi, toate cele trei mari parcuri din orașul Buzău beneficiază de toalete noi (vezi foto mai jos) care pot fi folosite gratuit.

Toaletă Parcul Marghiloman
Toaletă Parcul Tineretului Aleea Pescarilor
Toaletă Parcul Tineretului (zonă amfiteatru)
Toaletă nouă, Parcul Crâng (la intrarea dinspre Bd. N. Bălcescu), A fost deschisă azi
Interior toaleta Parcul Crâng
Interior toaleta Parcul Crâng

Cele cinci toalete tip container achiziționate de Primăria Buzău (2 Crâng, 2 Tineretului și 1 Marghiloman) sunt conectate la rețeaua de utilități.

Sunt întreținute non-stop de o firmă privată cu care Primăria Buzău a încheiat contract, astfel că toaletele vor fi tot timpul curate.

Sunt cabine pentru bărbați, femei și persoanele cu handicap.
Toaletă nouă, gratuită, se va face și în centrul orașului, la subsolul Centrului de Informare Turistică (vezi foto mai sus)

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Problemă stringentă rezolvată în trei locuri din Buzău. Se face și în centru

 • Bună seara! Rog reporterul sa anunțe firma contractată și costurile lunare pentru serviciile prestate. Mulțumesc reportere. Buzoienii trebuie sa știe pe ce se cheltuie banii lor!

 • dl primar este un foarte bun clarvazator 🙂

 • Ce-ar fi ajuns orașul nostru fără acest Om ?!
  Noi cetățenii nu avem decât sa-i respectam munca !
  Sa -i dorim sănătate și putere sa lupte cu “opozanții “ !
  Felicitări domnule primar!

 • Ti-e teama ca e ca wc-urile alea din Pitesti, de sute de mii de euro bucata? Poate n-o fi chiar asa grav, dar ieftin niciodata n-o sa vezi din bani publici, doar nu crezi ca le-a luat d-zeu mintile. Is politicieni, pana la urma, cu asta se ocupa.

 • Mi-a luat ceva timp să mă prind ce reprezintă edificiul prezentat aici, situat in parcul Tineretului !

  N-am reușit să găsesc edificiul deschis vreodată prilej cu care mi-ar fi fost mai ușor să mă dumiresc, dar posibil sa fi ajuns eu prin zona doar in afara programului… 🙁

 • Aia din Tineretului de pe aleea pescarilor e deschisa de multa vreme, trebuie doar sa pui mana pe maner deschizi usa, ca doar nu or lasa usile deschise cum tii tu haznaua la tine in curte… astea au ferestre pentru aerisire, nu e nevoie sa lasi usa deschisa, mai ales ca iarna ar plesni instalatia daca s-ar lasa usile deschise.
  Aia din Tineretului e construita mai generos, fiecare loc e cu intrare direct din exterior si chiuveta proprie. Aia din Marghiloman e conceputa cu intrare dintr-un hol intermediar unde se afla chiuveta, drept pentru care se lasa usa de la hol deschisa pe timp cald.
  In Tineretului cea de langa Hidroelectrica (cea pictata) desi a fost facuta inaintea celei de pe aleea pescarilor intradevar a fost inchisa publicului, o foloseau doar invatatoarele si profesorii ce se perindau pe acolo cu clasa.

 • Pana in vara asta stiu ca toaletele din zidarie din Crang (la intrarea Balcescu pe dreapta) si Tineretului (la Strand) care erau in ultimul hal se presupunea ca sunt administrate si igienizate de Comercial Auto Rocar SRL… dar stim cu totii cat de igienizate erau acele toalete vechi.
  Probabil tot ei au ramas sa incaseze banii si in urmatorii 5 ani.
  Unii afla acum din articol ca sunt date unei firme private, macar nu ne-a spus si suma in articol. Daca ar fi fost sa estimez un cost as fi zis ca cel putin 1000euro/luna/container incaseaza firma, dar avand in vedere ca e contract cu statul, cel mai probabil suma ar fi dubla, spre 2000euro/luna/container.
  In urma unor interpelari aflu ca primaria plateste pentru administrare si igienizare catre o firma privata peste 500.000 euro in 5 ani, adica peste 100.000 euro/an, ceea ce inseamna cam 2000euro/luna/container, exact cat facusem estimarea initiala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.