Probleme cu linia continuă de pe str. Transilvaniei

„Aviz negativ” dat de Poliția Rutieră Buzău după efectuarea marcajului cu linie dublă continuă pe str. Transilvaniei.

Anunțul a fost făcut de șeful Poliției Rutiere Buzău pentru sansanews.

Mai exact, Poliția Rutieră Buzău nu a fost de acord cu propunerea proiectantului și a respins documentația depusă de Primăria Buzău.

„Am solicitat Primăriei Buzău refacerea documentației cu recomandările noastre. Deocamdată, nu se vor aplica sancțiuni șoferilor care încalcă linia continuă”, a spus comisarul șef Silviu Dinu.

De ce s-a ajuns aici ? Cel mai probabil, proiectantul nu este buzoian, nu cunoaște trama stradală, motiv pentru care pot apărea erori. Din fericire, acestea mai pot fi încă remediate.

Deocamdată, pe Transilvaniei, problema sesizată de șoferi e marcajul cu linie dublă continuă pe o distanță prea mare (1,5 km) – între strada Oltului și fabrica de bere.

Șoferii sunt obligați acum să facă ocoluri foarte mari pentru a ajunge acasă sau unde au treabă.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în zilele următoare, dacă proiectantul va fi de acord (să sperăm) cu modificările propuse de Poliția Rutieră Buzău.

Citește și:

loading...

16 comentarii la „Probleme cu linia continuă de pe str. Transilvaniei

 • Pe de o parte suntem asaltați cu mesaje de protectia mediului, cu reducerea poluării etc, după care vine Dorel de la Strabag și te face sa ocolești kilometri doar că i se pare lui că dă mai bine cu dungile alea continue!

 • Pai mai mult poluezi daca stai pe loc sa faci stanga si faci coada in spatele tau decat daca mergi fluent. Linia intrerupta ar trebui insotita de marcaje de refugiu pentru a face stanga in rest nema stanga mergi la rond si ai rezolvat problema.

 • Comisia din Primărie a făcut praf traficul rutier în oraș. Ei lucrează pe machete și nu merg să măsoare trafic și timp pierdur aiurea. Primarul apreciază în mod deosebit activitatea lor și iese ce se vede. E doar încălzirea….

 • Proiectantul a facut numai PROSTII…..ASA A FOST SI BLOCAREA INTRARII PE STRADA CRINULUI DIN TRANSILVANIEI , NUMAI EU STIU CAT M-AM LUPTAT SA SCURTEZE SCUARUL CARE ERA PROIECTAT PANA-N TRECEREA DE PIETONI DE PE TRANSILVANIEI…

 • A, dacă a zis garcea, gata se rezolva, la stânga.

 • Era bine daca se puneau parapeti direct intre sensuri. Si nu doar acolo, ci pe toate bulevardele unde nu exista intersectie de tip +

 • Sens unic de la intersecția cu Unirii (magazine sătești) până la Fabricade bere. În oraș se poate intra pe mai multe căi – variantă/Micro 14 – în funcție de problemele fiecăruia și se poate ieși pe Transilvaniei, chiar și cu o scurtă oprire/staționare în zona magazinelor! Simplu domnule Tereacă, trebuie doar să gândim!!

 • Florian, esti sanatos la cap? Sa faci o intrare vitala in oras sens unic? Crezi ca e straduta din fata cocinei unde stai tu? Mergi de te cauta…

 • Florian ,ai mintea in colturi ??????????????????

 • Este principiul orașului deschis. Ușor de accesat din exterior și atât. Fericiți cei din afara orașului. Subvenționăm transportul, asiguram accesul comod. E mai greu cu mașinile din oraș cu ieșirile/intarile pe străzi și parcările. Dacă vii de la Țintești de exemplu și te întorci tot acolo, nu ai deloc probleme.

 • Poate trebuia avizat proiectul la rutiera înainte de a se începe execuția. Asa facem tot felul de ghidușii gen giratorii sau linii continue și apoi revenim….

 • Anonim…din toate punctele de vedere, mai ales al exprimării!! Când respingi un punct de vedere, jignind, mai este ceva de comentat? Intrarea în oraș nu este vitală, fiind din DN10, complet diferită față de DN2, sau DN 22, apoi am oferit 2 alternative simple, care vor fi sigur folosite atunci când „intrarea ta vitală ” se va bloca cu siguranță și vei face o oră de la Fabrica de bere până la magazinele sătești! Te-ai întrebat vreodată de ce intrarea vitală în București prin DN2 – Voluntari, este evitată de șoferii care au probleme în sudul orașului, fiind preferat drumul prin Piteasca – Centura București sau Branesti – Autostrada Soarelui ? Rămâi în lumea ta anonimă !!

 • Ideea cu separatoarele de sens este si mai buna. Stai si cate 5 minute pana reuseste un tantalau – sau o masina de scoala (cu instructor tantalau) sa faca stanga de pe Oltului spre Fabrica de bere cand poate sa faca dreapta sa mearga 30 de metri si sa faca rondul de la Transilvaniei cu Titulescu.

 • A luat greșit…DN 2B , Brăila- Buzău

 • FLORIAN , mai exista o alternativa care sa impace si lupul si capra si varza : doua benzi pe sensul de iesire catre Fabrica de Bere si un sens pe intrare . Si astfel se creaza si loc pentru parcat masinile .

 • Pentru Dema Gogu: Este un punct de vedere cu una/două benzi! Va fi dificil cu viratul stânga/dreapta, str.Transilvaniei fiind împânzită pe ambele sensuri de societăți comerciale! Cel mai facil pot fi accesate din sensul magazine sătești- Fabrica de bere, apoi fiecare poate intra lateral în funcție de unde dorește să ajungă, ori eventual alege ieșirea în centură sau DN 10!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.