Probleme cu podul de pontoane. S-a anunțat de joi, azi e marți

Autoritățile locale au anunțat joi 12 aprilie că la Mărăcineni armata va înființa în câteva zile un pod de pontoane.

Toate bune și frumoase atunci, presa locală și buzoienii în general au mulțumit șefilor județului pentru implicare și reușită.

Reporterul buzoienii.ro a întrebat apoi vineri, sâmbătă, duminică, luni și chiar în această dimineață dacă podul de pontoane s-a făcut.

„Nu, domnule Tereacă, deocamdată podul nici n-a venit. Eu m-am apucat de vineri să fac curățenie pe ambela maluri ale Buzăului. Din câte am înțeles, nu se poate declara situație de urgență, iar  armata cere bani. Întrebați la prefectură, doamna prefect știe mai multe, să zbate săraca să rezolve situația”, a precizat C-tin Dumitru, city-manager la Mărăcineni.


„Da, așa e, momentan situația e blocată. Legal nu se poate declara situație de urgență pentru că drumul nu e blocat total. Iar armata cere bani pentru presta acest serviciu. Ne-au spus că în două zile îl aduc, în alte două îl montează, dar acest serviciu trebuie plătit. Prefectura Buzău nu o poate face, că nu-i podul ei, nici nu are bani pentru așa ceva. Doar Compania Națională de Drumuri poate plăti, dar deocamdată nu o face”, ne-a declarat Gabriel Cozma, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău.

La ora 12.30 prefectul Carmen Ichim și șeful CJ Buzău – Emanoil Neagu vor organiza o conferință de presă în care vor comunica buzoienilor ultimele informații.

Citește și articolul: Dramă în familia fostului șef al Poliției Române, buzoianul Bogdan Despescu

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Probleme cu podul de pontoane. S-a anunțat de joi, azi e marți

 • Ce bani vor ??N-au primit 2% din p.i.b.??Sau aia sant numai ptr frecat maciuca prin unitate ??

  Răspunde
 • Care pod???? Autoritatile nu au fost in stare de 20 ani sa construiasca un pod nou pe principala cale de acces inspre si dinspre Moldova, pt ca de ani buni se stie ca podul metalic are mari probleme. CNAIR toaca banii bugetati fara nicio logica pe salarii prime si proiecte de fezabilitate ce nu se pun in practica niciodata, si acum asteapta pomana de la armata sa le fac un pod ce sa preia o parte din traficul de pe E85, si spun pomana pt ca nici macar nu vor sa discute cu MAPN pentru construirea acestui pod, ca de…banii pt mentenanta si intretinere nu ar mai ajunge in buzunarele sefilor de la CNAIR, si cum se apropie vacanta de vara au nevoie de prime astronomice pentru marile realizari in infrastructura, adica, ZERO pe minus.

  Răspunde
 • Șezi binișor, nu-i treaba ta! Lasă oamenii mari să o rezolve…

  Răspunde
 • Ăstora din armata… numai dupa bani le fug ochii… criminalii astia ai societatii care alt rol nu au decat sa omoare cetatenii in caz de o revolta anti totalitarismului PSD.

  Răspunde
 • Domnul Auras: >doamna prefect stie mai multe, se zbate saraca sa rezolve situatia> a declarat C-tin Dumitru , city manager la Maracineni. Deci sa recapitulam: 1. Constantin Dumitru este fostul primar de la Maracineni, declarat incompatibil si prieten bun cu sotul doamnei prefect ; 2. City manager inseamna un fel de a mai lua ceva bani-salariu de la buget, daca tot se poate; 3. Sotul doamnei prefect – pensionar de lux-este consilier al actualului primar din Maracineni, adica tot un fel de a mai lua ceva bani- salariu de la buget daca tot se poate. Si uite asa s-a inchis cercul. In continuare va doresc succes in activitatea jurnalistica domnule Tereaca si nu uitati ca desi va respect pentru inteligenta dvs. pe zi ce trece deveniti unul din cei care duce tara pe cele mai inalte culmi ale propasirii si civilizatiei. Eu in locul dvs. m-as gandi foarte serios la viitorul generatiilor urmatoare! Nu astept vreun comentariu din partea dvs.!

  Răspunde
 • De ce te semnezi ca anonim. Nu ai curaj să-ți dai numele real, după ce arunci cu noroi în niște oameni care cu siguranță nu merită așa ceva… Sa îți vad rudele de la țară în cazul unor inundații sau chiar pe tine, în mijlocul câmpului, pe un viscol, la iarnă. Atunci sa vedem cine e jigodia cea mare.

  Răspunde
 • E plin netul de cretini. Dar cea mai mare concentrare este aici, pe acest site, cu indivizi precum cei ce se semnează „bukk” (apropo, nici măcar unui câine nu i-aș pune un astfel de nume, i-aș jigni specia, astfel), sau „Anonim”, dovedindu-si astfel lipsa de caracter. Suboameni, în adevăratul sens al cuvântului…

  Răspunde
 • bai visarioane daca nu erai prost facut gramada cautai si tu pe goagal si vedeai ce inseamna bukk.E un lant muntos in ungaria vitelule .toti idiotii in loc sa va vedeti lungul nasului si sa masurati prostia de care suferiti incepeti sa va puneti chilotii in cap.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.