Buzău. Probleme de azi la Carrefour, Aurora și Galleria Mall

Probleme însemnate de azi pentru Aurora și Galleria Mall.

Accesul în cele două centre comerciale se va face doar cu certificat verde.

„Nevaccinații nu mai au voie să intre în mall”, a anunțat Raed Arafat. Magazinele din centrele comerciale și mall-urile însele vor avea pierderi financiare însemnate din pricina acestei decizii

Probleme și pentru Carrefour și Mega Image din Buzău

Pierderi financiare mari vor avea și magazinele Carrefour și Mega Image din cele două centre comerciale.

Deși noile restricții nu vizează magazinele alimentare, clienții nevaccinați nu vor putea ajunge la Carrefour-ul din Aurora Mall pentru că vor fi opriți de agenții de pază încă de la intrarea în mall!

Raed Arafad: „Dacă nu ai certificat verde, nu te duci la magazinele alimentare din mall. Să fim serioși! Intră pe ușa de la mall și spune că merge la supermaket, după care te trezești cu el la cinematograf”

Într-o situație similară (fără clienți nevaccinați) sunt și farmaciile din centrele comerciale.

O întrebare e și cum va funcționa centrul de vaccinare deschis la Galleria Mall ?

UPDATE. Deocamdată, mall-urile sunt deschise vaccinaților! Spusele lui Raed Arafat n-au fost prin în hotărârea de guvern! Motiv pentru români să acuze: „vai de noi, deci școlile sunt închise, dar mall-urile nu!”

UPDATE 2 (ora 13.00). Autoritățile s-au sesizat. CNSU a adoptat azi următoarea hotărâre (acum e și ședință de guvern).

„Accesul în incintele operatoriilor economici care au ca obiect de activitate comercializarea produselor nealimentare să fie permis doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile, cu excepția unităților farmaceutice dispuse în afara centrelor și parcurilor comerciale și a benzinăriilor”

Citește și:

loading...

12 comentarii la „Buzău. Probleme de azi la Carrefour, Aurora și Galleria Mall

 • Cred că înainte de o lansa această informație ar trebui să vă documentați. Acum m-am întors din Carrefour și nu se cere nimic la accesul din parcarea subterană.

 • Cat de ignorant e? „Zice ca se duce dupa mancare si intra la cinema”. Pai de ce nu ceri certificatul ala la intrarea la cinema si orice alt loc nu e voie? Ah, da, am uitat ca tre sa ai IQ sub 70 ca sa ajungi intr-o functie la noi in tara.

 • Ce rau imi pare ca va trebuie sa ma intorc la plimbari in parc, citit, stat cu familia, trebaluit prin viata si prin casa!!!

 • Dar giratoriul de la Alaskom când se repara ? Drumul spre Spătaru? Ca e jale !

 • Se poate intra in Mall, fara probleme.
  Hotărârea adoptată, vineri, de Guvern pentru instituirea noilor restricții valabile de luni nu include, în varianta publicată în Monitorul Oficial, obligația de a prezenta certificatul verde la intrarea în malluri sau hoteluri.

 • Am ajuns o țară de SCLAVI… Suntem sclavi PNL ului rușine rușine

 • O sa ajungem în așa hal încât sa ne omorâm între noi pentru o bucata de pâine din cauza voastră a parlamentarilor(dictatorilor,comunistilor), nu știți ce să ne mai furați sau cum să procedați, sunteți niște gunoaie de oameni

 • Nu mai mă duc cumpăr de la magazinele mici și mijlocii și mâncare și îmbrăcăminte

 • Politicienii sunt oglinda noastra, a tuturor.
  „Reforma” valorilor si a civilizatiei, trebuie sa inceapa cu NOI, in primul rand. De educatia copiilor, a noii generatii, depinde viitorul acestei natii. E munca grea, dar nici asa ca meltenii nu mai putem continua. E ca efectul de boomerang.
  Si NU, nu este vina altora tot ce ni se intampla noua, personal.

 • Se poate intra in galleria shoping city fara certificat verde,mersi

 • Am o rugăminte nu întrați nici unul în moluri în restaurante. O luna și sai vedeți cum zboară ei iau adus la putere acuma sa sufere merita,, sunteti de acord,,

 • Nea Gheorgheeeee, ce treaba are bre boala cu politichia ??!!
  Mergi bre la vie, ca acuma se strica strugurii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.