Probleme în fața gării din Buzău

Probleme la asfaltarea străzii din fața gării din Buzău.


După ce au săpat la 30 de cm pentru a reface terasamentul străzii, muncitorii au avut surpriza neplăcută să dea de noroi/mocirlă:


În aceste condiții, muncitorii au fost nevoiți să sape până dincolo de 80 de centimetri pentru a găsi teren stabil.

Din păcate, lucrarea va necesita cheltuieli și timp mărit pentru finalizare (aducerea de piatră pentru stratul suport), plus disconfortul șoferilor la tranzitarea unei zone intens circulate.


După ce vor finaliza în fața gării, muncitorii de la Troia se vor apuca de refacerea carosabilului de pe Bd. 1 Decembrie.

Deocamdată, se lucrează la noile trotuare (cu dale) + pista de biciclete de pe sensul către podul Drăgăcii:

Sunt speranțe că în acest an bicicliștii buzoieni vor beneficia de o pistă nouă de la podul Marghiloman, prin fața gării, până la podul Drăgăicii.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Probleme în fața gării din Buzău

 • Bun, dar niciun articol despre meciul de futsal din aceasta seara de la Sala Sporturilor? Poate sunt oameni interesati de meci.

  Răspunde
  • Deși Troia nu va recunoaște faptul ca a subcontractat lucrările de canalizare unei firme de apartament,cauza găsirii nămolului este doar a acestei firme care a lucrat total neprofesionist,imbiband substratul asfaltic de apa si namol.Ba chiar a retezat și un cablu de înaltă tensiune impamantat la un moment dat.

   Răspunde
 • Verificati informatia domule reporter, pista de bicilete se termina brusc in dreptul intersectiei intersectiei dintre 1 Decembrie 1918 si Str. Marasti. Lucrarea a avansat pana la jumatatea distantei dintre Str. Marasti si Str. Vulcan si nici urma de pista pentru biciclete….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.