Probleme pt un proxenet din Buzău. Mascații l-au vizitat azi acasă. Ce au găsit

Probleme pentru un proxenet de 38 de ani din Buzău plus complicea sa de 65 de ani din Rm. Sărat.

Din cercetări a reieșit că din 2010 până în prezent, cei doi ar fi
determinat mai multe femei să practice prostituția, în tări din Uniunea Europeană.

Veniturile ilicite (se estimează un prejudiciu de 1,2 milioane de euro!) au fost folosite pentru achiziția de bunuri imobile și autoturisme de lux.

Astăzi, după ce au strâns informațiile necesare, polițiștii buzoieni au efectuat şapte percheziţii în judeţele Buzău şi Ilfov, la mai multe imobile aflate în proprietatea proxenetului și a complicei sale.

20 de persoane au fost aduse la sediul Poliţiei Municipiului Rm. Sărat
pentru cercetări, printre care şi buzoianul de 38 de ani, care a fost depistat în urma punerii în executare a unui mandat de aducere cu pătrundere în locuinţă.

În urma percheziţiilor efectuate, de la locaţiile verificate au fost ridicate
două autoturisme de lux, importante sume de bani (19.000 de euro şi 1300 de dolari), mai multe dispozitive electronice (3 laptopuri, 20 de telefoane mobile şi două unităţi centrale), arme albe (bâte, sabie, macete), precum şi aproximativ 200 de grame de materie vegetală în formă vrac susceptibilă a avea efecte psihoactive.

Totodată, în vederea recuperării prejudiciului s-a instituit sechestru asigurator pe trei dintre imobilele deţinute de bănuit.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și al Unității Centrale de Analiză a Informațiilor, ambele din cadrul Poliției Române. La activități au participat, pe lângă polițiștii buzoieni, polițiști din Ilfov şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Buzău.

loading...

2 comentarii la „Probleme pt un proxenet din Buzău. Mascații l-au vizitat azi acasă. Ce au găsit

  • Cam eronat, mai cere niste păreri .. au fost ridicați 10 mii de euro, complicea era fix mama lui … etc

  • 10.000 euro din 1.2 milioane…. casele sunt pe numele altora…. la vara este liber la terasa la bere in Paris… Daca nu plateste un amarat o rata ii ia casa si il lasa pe drumuri in 10 zile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.