Procent uriaș. Cât crede Neagu că va lua alianța PSD – Pro România la Buzău

„Vrem majoritate absolută. Adică două treimi, 22 de consilieri din 33”, a anunțat azi Emanoil Neagu, imediat după depunerea candidaturilor la Consiliul Județean.

Ce primește Pro România

„Pro România va avea un post de vicepreședinte, pentru dna Carmen Ichim și 6-7 consilieri județeni”, a anunțat Neagu. În lista comună, în primii 15, se află patru consilieri Pro România (Carmen Ichim, Felix Rache, Viorel Dobre, Costel Dimitriu), siguri că vor fi aleși.

Vezi mai jos lista completă

Neagu spune că în timp – în condițiile în care pe parcurs unii dintre consilierii din față vor opta pentru alte funcții – și cel trecut pe locul 30 pe lista PSD – Pro România va ajunge să obțină un post de consilier județean.

lista-cj-2020

La finalul conferinței de presă, pentru poza de grup, cineva de la PSD a adus un bax cu măști personalizate cu sigla PSD.

Cel care le-a distribuit le-a oferit în glumă și celor d ela Pro România, dar și reprezentanților mass-media. Vezi mai jos o galerie foto.

loading...

3 comentarii la „Procent uriaș. Cât crede Neagu că va lua alianța PSD – Pro România la Buzău

  • Te umfla plansul cand vezi lista aia…..

  • Îmi aduc aminte de predicțiile lui Neagu de la referendum și de la prezidențiale! Total pe lângă!

  • Doar pentru halul în care arată drumurile județene, unele încă doar pietruite, Neagu nu merită să mai fie președinte al CJ Buzău.
    Dar, mașinăria PSD se ca pune în funcțiune grație primarilor slugarnici, iar Neagu va câștiga un nou mandat de președinte, secondat de profa de chimie și de șeful fotbalului buzoian. Totul pentru buzoieni…
    Și drumurile…, vor rămâne la fel. Unele figurează în acte ca asfaltate, dar în realitate nu au fost niciodată asfaltate. Că doar trăim în România, iar asta ne ocupă tot timpul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.