Produse oprite de la comercializare, magazine amendate

Inspectorii OPC Buzău, cu sprijin al colegilor din Vrancea și Galați, au luat la puricat 20 dintre magazinele din Piața Centrală Buzău (vezi mai jos foto și video).

În urma controlului s-au dat amenzi și avertismente, iar unele produse au fost oprite temporar sau definitiv de la comercializare.

Vezi, mai jos, comunicatul OPC Buzău:

Comunicat-Piata-Centrala-BZ-oct-2022

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Produse oprite de la comercializare, magazine amendate

 • Stiam de control de cateva zile 🙂
  Dna T. de la opc a sifonat informatia…

  Răspunde
 • Foarte bine ar fi ca astfel de controale sa se desfasoare cat mai des,iar cei care prin neglijenta,nepasarea,lipsa de responsabilitate,………… comit astfel de „crime si atentate” la sanatatea publica, sa fie desfiintati sau trimisi in fata instantelor de judecata pentru nelegiuirile lor criminale.Nu trebuie nici un fel de mila si indurare fata de ticalosi si iresponsabili! Iar daca se confirma faptul ca perioada desfasurarii unor astfel de controale sunt „sifonate” tocmai de catre salariatii institutiilor de control,vinovatilor sa li se desfaca urgent contractele de munca si trimisi in judecata ca partasi la nelegiuirile acelor „comercianti”, ce atenteaza la sanatatea publica.

  Răspunde
 • Ar fi bine sa fie făcute controale și in mall la etaj in zona food, in special la restaurantul Spartan de unde am mâncat pentru ultima dată și m-am ales cu o durere groaznică de stomac.
  Am simțit un miros ciudat la acea carne din farfurie dar când am întrebat personalul mi s-a spus ” că așa miroase berbecuțul din amestec”!!!
  Bănuiesc că nu sunt prima ce reclamă acest aspect și nici ei nu sunt la primul control, dar se pare că dezinteresul pentru consumator este la nivel maxim.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.