Profesorul de genii, senator de Buzău ?

E bătaie mare pe un post de senator la Buzău.

Ultima informație colportată prin presa națională și pe facebook e că senator de Buzău va fi profesorul Florian Colceag din partea AUR.

Liderul AUR, George Simion, l-a propus pe Florian Colceag chiar ministru al Educației.

Postarea a strâns un număr enorm de distribuiri și comentarii!

Se bat trei pe două locuri

E bătaie mare pe posturile de senator la Buzău. Pentru cele două locuri rămase (Lucian Romașcanu are mandatul în buzunar) concurează Liliana Sbârnea (PSD), Vlad Pufu (PNL 16%) și Florian Colceag (AUR 9%). În discuție a fost și Dorin Bădulescu (PMP 9%), probabil chiar câștigător, numai că partidul lui Băsescu nu va intra (se pare) în Parlament.

Cine e Florian Colceag

Profesorul Florian Colceag este prezentat în presă ca formator de genii, de copii și profesori, de oameni, în general. Este profesor de matematică, doctor în economie și se declară preocupat de educație și viitorul ei.

În urmă cu două luni, profesorul Florian Colceag, cel care se recomandă ”antrenorul de genii”, a promovat teoria conspiraționistă potrivit căreia pandemia de coronavirus nu există, iar cifrele anunțate de autorități sunt false.

”Noi nu trăim o pandemie. Trăim o psihoză. Cifrele sunt false. Ni s-a creat o psihoză. Psihoza este datorată aceleiași încercări de a ne scoate din mediul real și de a ne arunca undeva în mediul virtual. E o psihoză la nivel mondial.  Există un sindrom, sindromul Stockholm, în care oamenii s-au prins în joc și ei se joacă de-a ceva”,a  spus Colceag.

Despre opinia profesorului Florian Colceag despre educația din România (în vremuri de pandemie) puteți afla mai multe în inetrviul dat Digi TV (CLICK AICI)

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Profesorul de genii, senator de Buzău ?

  • Las că va performa în Senat „genialul” de consistența păpădiei, Pufu…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.