Program ambițios al CJ Buzău în 2018. Iată lista drumurilor județene care se vor moderniza

Astăzi, Emanoil Neagu a furnizat o veste excelentă șoferilor din județul Buzău la finalul ședinței CJ Buzău.

„Vor fi 60 de kilometri de drumuri județene pe care vom turna asfalt în acest an. Vorbim aici doar despre cele din fonduri proprii. Și nu vor fi porțiuni de câte 500 de metri – 1 kilometru, ci doar bucăți mari de la 5 kilometri în sus. Unde ne vom duce, terminăm lucrarea, n-o mai împărțim pe mai mulți ani. Am semnat zilele trecute noul contract, va fi tot pe trei ani, de acum până în 2021, asfaltări de vară”, a spus Neagu în fața jurnaliștilor.

Apoi șeful CJ Buzău a redat, din memorie, tronsoanele și zonele unde CJ Buzău va face aceste asfaltări din fonduri proprii (excluzându-le pe cele cu fonduri europene și guvernamentale):

„Hai să încep enumerarea cu zona Berca. Se vor asfalta 10 kilometri înspre Vulcanii Noroioși, e obligatoriu, e obiectiv turistic. De asemenea vom asfalta de la Berca înspre Mănăstirea Rătești. Vom face apoi restul de drum de la Padina înspre Rușețu. la câmp vom continua de unde am rămas anul trecut în zona Scutelnici. Vom face Găgeni – Vintileanca și Istrița de Jos – Breaza. În zona Rm. Sărat vom asfalta de la Mărgăritești – Murgești – Livada – Rm. Sărat. În partea cealaltă a județului vom asfalta de la Cislău înspre Vălenii de Munte. Tot acolo, înspre Buda Crăciunești și județul Prahova”.

În acest an, dar din surse guvernamentale se va începe asfaltarea de la Cozieni înspre Brăești și de la Mărăcineni până la Podul Muncii (Dj 203 K).

Citește și articolul: Nu ratați! Vor fi soldați romani, gladiatori, daci, dar și români din primul război mondial. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Program ambițios al CJ Buzău în 2018. Iată lista drumurilor județene care se vor moderniza

 • De ce Gageni-Vintileanca si nu
  Gageni-Scorteanca

 • Vă rugăm și Soresti com Blajani dar pe raza SORESTI- ZILISTEANCA e groaznic sa nu mai plombeleze ca degeaba

 • Deși nu pare ,este o mare realizare construcția drumurilor județene anunțate .Vor veni oameni din toată țara ,acum că au pe unde ,și vor vizita și plaiurile noastre ,atât de frumoase .Multe felicitări și mulțumiri factorilor responsabili ,și după ce terminați ce ați început ,continuați ,pentru că avem mare nevoie de drumuri ,poduri ,și șosele .Sunt coloana vertebrală a județului .

 • Buzau Slobozia arata ca un drum comunal de cea mai joasa speță.

 • Poate reușiți să marcați Pogoanele girbovi că se apropie de 10 ani de când nu a mai fost marcat

 • Poate reușiți să marcați Pogoanele girbovi că se apropie de 10 ani de când nu a mai fost marcat

 • VrabiaMihai Viteazu!!!!
  În fiecare an se fac anunțuri de acest gen dar nu se întâmplă nimic.
  Între livada și murgesti e prăpăd.S-a mai plombat dar trec masini de 30 de tone spre Pardosi.Astfaltul pus în Murgesti este o glumă 20 cm direct fără un pat de beton sau piatră spartă.Cînd se face o gaură se vede praful.Se va asfalta probabil spre vară că vin alegerile sau poate la anu.
  Vorbe vorbe ,vorbe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.