PROIECT! Iată ce trebuie să facă nuntașii pentru a ajunge cu mașina la salon

 

Facilitate de ultimă oră acordată de municipalitate celor patru localuri din Crâng, dar și nuntașilor.

Conform proiectului de hotărâre ce va fi votat de consilieri în luna septembrie se va permite accesul în Crâng taximetriștilor.

Aceștia vor putea accesa cele două alei – dinspre Kaufland Sud și Micro XIV – sâmbătă și duminică de la orele 19.00 până a doua zi dimineață.

Acces în Crâng vor avea și mașinile de aprovizionare între 06.00 și 09.00, dar și câte zece mașini pentru fiecare local (se vor acorda permise de trecere)

Iată conținutul Proiectului Hotărârii de Consiliu Local.

Art.2.– Societățile comerciale care își desfășoară activitatea în Parcul Crâng pot face aprovizionarea zilnic între orele 0600 – 0900;

Art.3.– Operatorii economici care organizează evenimente în week-end și în zilele de sărbători legale beneficiază de câte 10 permise de acces fiecare, valabile în intervalul sâmbătă orele 1900 – duminică orele 0600 și duminică orele 1900 – luni orele 0600, respectiv în ziua de sărbătoare legală orele 1900 – a doua zi orele 600

-În aceleași zile și intervale orare este permis și accesul taximetrelor;

 

loading...

6 comentarii la „PROIECT! Iată ce trebuie să facă nuntașii pentru a ajunge cu mașina la salon

 • Gata, au privatizat si parcul… abia l-au primit in proprietate si gata, l-au si dat.

 • Asteptam sa vedem cat hotarasc patronii nou improprietariti pestre Crang o sa ne cera bani sa intram in parc pe jos… ca asa e la privat, intrarea e pe bani.
  Ati vrut Crangul la picioarele baronilor locali, aveti Crangul la picioarele baronilor locali.
  Era de asteptat sa se privatizeze, asta era si scopul pentru care gasca noului primar il dorea in administrare locala, ca sa il poata privatiza.
  Va aduceti aminte de Belina? Aceiasi schema de privatizare se aplica si la Crang.

 • Decât de loc ,să zică mersi și pentru atât .

 • Eu lucrez la o firma care aprovizioneaza restautantul de pe insulita. La ora 8.00 incep prrogramul iar la 10 ies din curtea firmei. Asta ar insemna sa mi se se mareasca peogramul ca la 4.00 sa fiu la lucru si pana incarc sa ma incadrez in ora 9.00.

 • …. In sfârșit, nici nu s-a uscat bine cerneala pe actul prin care Pădurea Crâng a intrat în posesia și administrarea Primăriei Buzău , că iată, trebuie să-mi schimb tabieturile și să-mi fac musai timp pentru a citi cu sufletul la gură, tot ceea ce se va pune la cale pentru tânăra … afacere în devenire … Suspicios din fire cum sunt când vine vorba de concetățeni voi sta cu ochii pe toate materialele care vor conduce la un … roman polițist de succes : ” Ce vrăji a mai făcut Primăria mea ?! ” Se anunță un best-seller de mare succes, cu episoade zilnice, cu știri adevărate ori … făcături, cu păreri pro și contra, cu oameni care-și aruncă … radarul cinic asupra Crângului și cu reacția ( dacă va mai fi ) a iubitorilor de aer curat, de animăluțe sau de apă curată din Heleșteu … Cum zicea și Nenea Iancu : ” Națiune, fii DESTEAPTA ! ” …

 • As dori sa-i propun dl ui primar, ca accesul in parc cu masinilie sa se faca de vineri seara pana duminica seara.Asa o sa fie multumita toata lumea.Va multumesc!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.