Proiect important. Ajutor imediat de la Ciolacu

O zicală românească spune că „unde-s mulți puterea crește”.

E motivul pentru care patru comune din Buzău s-au asociat cu scopul de a înființa o rețea de gaze.

E vorba de comunele Mărăcineni, Săpoca, Cernătești și Beceni.

„Eram deja împreună membri în GAL Valea Slănicului. În această componență am trimis către Trans-Gaz cererea de a trage o țeavă cu diametrul de 80 de centimetri din Buzău Nord (Simileasca) peste răul Buzău și canalul energetic până la Mătești. Aici, între Mătești și Potoceni, avem în proiect să înființăm stația distribuție. O parte va pleca în sus spre Săpoca, Cernătești și Beceni, o alta în jos spre Căpățânești și Mărăcineni”, a anunțat azi pentru buzoienii.ro C-tin Dumitru, city-manager la Mărăcineni.

Astăzi a fost anunțat de această inițiativă și deputatul Marcel Ciolacu.

Liderului PSD Buzău i s-a cerut ajutorul, care a venit după doar câteva minute.

Ciolacu a vorbit cu directorul Trans-Gaz, iar acesta va veni zilele următoare la Buzău pentru a se începe demersurile de realizare a acestui proiect important pentru județul Buzău.

Pentru că România stă cel mai modest din Uniunea Europeană în privința rețelelor de gaze naturale (pentru care nu se acordă fonduri europene) Guvernul României a anunțat că va pune în acest an în aplicare PNGN.

Acest acronim desemnează Programul Național de Gaze Naturale, pentru care inclusiv comune sau asocieri de comune din jud. Buzău se pregătesc să depună proiecte.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Îi e greu fără cele 200 de milioane/lună. Vrea înapoi director. Iată noutățile CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Proiect important. Ajutor imediat de la Ciolacu

 • Ar fi realizarea secolului……drumul județean e în proiect de 20ani și se mișcă k mersul melcului…cred k și gazele or să vină peste 20 ani……de urmărit acest proiect

 • Ciolacu a vorbit cu….
  Exact definitia unui stat mafiot….trafic de influenta…etc… de ce nu se pot realiza astfel de proiecte prin abordare normala, legala ? De ce trebuie cineva sa “intervina” ?
  Proiectele corecte, fara deturnari, se bucura de finantari europene. Noi insa trebuie sa “intervenim”, cineva trebuie “sa vorbeasca” cu altcineva …sa se creeze obligatii care nu vom sti niciodata ce reprezinta si cum vor fi rasplatite.
  Un mare DA pentru dezvoltare. Dar un mare NU ciumei rosii si sistemului clientelar patronat de aceasta.

 • Sa pupi undeva ciuma roșie. Vom fi mereu la putere pentru ca ajutam oamenii. Nu le tăiem salarii.

 • Dupa ce se va termina de asfaltat,se vor face șanțuri pentru introducerea țevilor de gaz!Apoi o noua asfaltare și tot așa!

 • Grabiti cu asfaltatatul,ca venim cu sapatul!

 • Campanie electorala Aceleași sloganuri NU E CLAR ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.