Proiect important prezentat azi de vicele Apostu

„Anul nu s-a încheiat….mai avem de muncă…avem și proiecte! Nu degeaba se spune că omul gospodar își face iarna car și vara sanie!”, a fost mesajul sibilinic postat azi pe facebook de viceprimarul Ionuț Apostu.

Textul a fost însoțit de poza de mai jos:

Ulterior, Ionuț Apostu a detaliat pentru buzoienii.ro:

„E vorba de un proiect al Primăriei Buzău pentru construirea unor blocuri de locuințe sociale în Simileasca la intersecția străzilor Depozitului și Cpt. Purcherea, unde municipalitatea deține un teren. Terenul ne ajunge pentru 4-5 blocuri. Deocamdată, investiția o pregătim cu bani din bugetul primăriei, dar căutăm și alte surse”

Vezi în foto intersecția dintre Depozitului și cp. Purcherea (ultima asfaltată în toamnă)

Primăria are în plan să-i mute aici pe chiriașii din centrul orașului și a putea astfel reabilita clădirile construite în perioada interbelică și chiar mai devreme.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Proiect important prezentat azi de vicele Apostu

  • Nu se mai muta rromii de pe Cuza Voda in vechiul sediu al Companiei de apa?

  • Ar fi grozav ca strada al cărei pseudonim îl port să fie adusă la standarde măcar ca cele din interbelic … Puține orașe de provincie mai păstrează o asemenea arteră și au transformat-o în bijuterie… Mult succes și LA MULTI ANI conducerii primăriei Buzău ! P.S. – Un 20-20 (!) cu bucurie și împliniri și celui care ne permite din acest colț de pagină să ne exersăm talentele de gazetari sui-generis !…

  • Dar unde a fost tomel zilele astea?ca nu a fost prezent si nici reporterul nu stie raspunsul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.