Promisiune. „Din octombrie dăm drumul campionatului între școli și licee. Oraș și rural”

Șeful AJF Buzău, Adrian Petre, a anunțat în conferință de presă că în colaborare cu inspectoratul școlar va organiza din octombrie campionat pentru micii fotbaliști din școlile și liceele din jud. Buzău.

„Atenție, campionat, nu doar un turneu. Campionatul presupune meciuri tur – retur, pe terenurile școlilor. Se va desfășura pentru trei categorii de vârstă 1-4, 5-8 și 9-12. Atât în rural, pe zone geografice, cât și la oraș. Toate școlile vor primi materiale sportive de la AJF Buzău, iar elevii vor fi premiați. Aici se pot implica, sper asta, inclusiv primăriile și sponsorii locali”, a anunțat Adrian Petre, președintele AJF Buzău.

Prezent în conferința de presă, Vasile Bița, manager la Team Săgeata, a apreciat că „acest campionat e cel mai bun lucru care i se putea întâmpla fotbalului buzoian. Când eram eu copil se organiza un astfel de campionat. Mulți fotbaliști importanți din România s-au remarcat la aceste campionate școlare”.

Șeful AJF Buzău a adăugat că acest campionat se va desfășura în condiții bune întrucât „multe școli din rural beneficiază de terenuri cu gazon sintetic. Iar acolo nu nu sunt, primarii vor fi forțați să facă. Elevii și părinții le vor reproșa că au jucat în deplasare pe teren bun, iar ei nu au. De asemenea, la aceste meciuri sunt invitați antrenorii de copii de la Gloria, LPS, Metalul, Rm. Sărat etc, cu siguranță că vor descoperi multe talente”.

Meciurile se vor desfășura în sistem 5+1.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Promisiune. „Din octombrie dăm drumul campionatului între școli și licee. Oraș și rural”

  • Primul lucru decent dupa multi ani, la Buzau.

  • Dle Tereaca, am cazut ca nu ai publicat comentariul meu legat de … dna Petre….si te numesti jurnalist independent ????!!!
    Lumea trebuie sa stie adevarul !!!! Cum o banala asistenta de farmacie, mediocra la toate capitolele, a accesat „doar pe merit” multe functii publice in ultimii ani, ajungand sa conduca oameni cu un tupeu debordant si cu multe „figuri” la pachet !!!! Incredibil !!!
    Iar dumneata, vad ca nu lasi lucrurile astea sa se vada, chiar daca este notoriu cazul doamnei, la multe niveluri….
    Ce sa zic,….tineti-o tot asa dar deveniti ROSU pe zi ce trece.
    Pacat, aveam incredere in dvs….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.