Propunere a unui șofer pentru fluidizarea traficului pe Bd. Averescu și Stadionului

„Domnule primar, vă rog să luați în calcul desființarea scuarului sau măcar îngustarea lui pe Bd. Averescu și Stadionului. Acum, din pricina mașinilor parcate nu se poate circula pe două benzi”, e mesajul adresat primarului pe buzaucityreport din partea unui șofer.

Deocamdată, primarul nu a răspuns acestei propuneri.

Cam de 30 de centimetri în plus de carosabil ar fi nevoie pe tronsonul din imagine pentru a permite circulația paralelă a două autoturisme – fără a fi nevoie de desfiițarea completă a scuarului.

O astfel de soluție – îngustarea scuarului – ar surâde șoferilor, dar probabil i-ar nemulțumi pe iubitorii de spații verzi din oraș.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Propunere a unui șofer pentru fluidizarea traficului pe Bd. Averescu și Stadionului

 • De acord cu desființarea si acolo dar și pe Blv Unirii, scuarul este degeaba.

 • Haideti domnilor sa desfiintam orice spatiu verde. Haideti oameni buni sa cimentam parcurile din cartiere si la nevoie si pe alea mari sa facem parcari si benzi domnilor buzoieni. Pana la urma mai conteaza daca inspiram aer curat sau praf de ciment?tot aia este!
  De acord ca este aglomeratie in oras. Dar nenea primarul la inceput de mandat a zis ca va rezolva problema aglomeratiei. Ce e e drept nu a spus nici cum o va rezolva nici cand.
  Multumesc

 • Orice spatiu verde, cat de mic, este util. Bulevardul Unirii Sud este tot doar pamant si nicio urma de spatiu verde. A disparut si gardul verde pe motiv ca era inestetic, dar nimic in loc. Nici macar panselute in decembrie!!

 • Cei care comenteaza bag de seama ca o fac sa nu adoarma!
  Iar cei care comenteaza sper sa nu se rezolve.
  Va spun adevarul ca stiu ce spun.
  Va multumesc!
  Sa ne vedem cu bine!

 • Inainte de a se realiza ceea ce propune semnatarul, trebuie rezolvate cateva probleme de ordin cetatenesc:
  1. marcarea zonelor unde se parcheaza masinile de pe bulevardele mentionate;
  2. respectarea de catre conducatorii auto a marcajelor ( nu parcam pe doua locuri) sau lasam masina in strada, ca pot ceilalti participanti la trafic sa treaca pe langa noi;
  3. masinile puse pe avarii, deoarece conducatorii trebuie sa plateasca facturile la electrica;
  4. nu se micsoreaza spatiul verde ci doar o parte din trotuar;
  5. nu va mai vaitati ca nu e spatiu verde, ca tot unii dintre noi in cele existente arunca gunoaie, resturi alimentare, daca plimba catelul pisica de ce nu strangeti fecalele????? E obligat cineva sa stranga dupa voi????

 • Nimeni nu are o evidenta a numărului total de parcări din oras vs masini. Ar fi loc pentru toti, daca s-ar face o alocare responsabilă. Fara taieri de spatiu verde sau luare din trotuare. Poate o face cineva un astfel de recensămînt, altfel vom asista si chiar unii vor susține ca Crangul sa fie de fapt o mare parcare. Iar aplaudacii cu dube la blocuri vor ocupa din nou abuziv locurile noastre, platite de toti.

 • Sa fie asfalt de colo pana colo sa ramana la vedere resturile de pe urma cainilor, astfel sa putem identifica mai usor stapanii patrupezilor!!! Ce logica este asta? Pentru ca unii nu respecta nici normele de bun simt, nici pe cele legale, inseamna ca eliminam tot? Vai de noi!

 • Chiar nu văd rostul! Zona aceasta cred că este printre cele mai lejere ca trafic din oraș! Din zona industrială și până în Micro XIV faci maximum 10-15 minute în perioadele cu cel mai aglomerat trafic.
  Prin comparație, la o oră de vârf, de la Contactoare până la rond Carrefour cred că faci mai mult pe o distanță de 10 ori mai mică!

 • ,,,,fii deștept tomel, in Londra sensurile giratorii sunt peste tot , dă le dracului de semafoare !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.