Propunere: „Desființați semafoarele și faceți sens giratoriu în intersecția de la poarta Crângului”. Iată ce a răspuns vicele Apostu

Astăzi, în ședința de Consiliu Local, consilierii PNL au propus desființarea semafoarelor de la intersecția de la poarta Crângului și amenajarea în mijlocul intersecției a unui sens giratoriu.

„Ideea semaforizării intersecției nu e una bună. Mai util ar fi un sens giratoriu acolo”, a spus consilierul PNL C-tin Ionescu.

După ce a luat cuvântul acesta a mers către primarul Toma și cu o schiță a intersecției prevăzute cu rond. Răspunsul la această propunere l-a dat viceprimarul Ionuț Apostu:

„Ideea semaforizării acestei intersecții a fost decisă de o firmă specializată. Specialiștii firmei au analizat această intersecție și au hotărât că instalarea de semafoare e mai bună decât înființarea unui giratoriu. Deocamdată, n-a trecut decât o zi de când s-a pus în funcțiune, deja se lucrează pentru efectuarea unor reglaje. Vom monitoriza și noi atent situația și dacă se va contata că nu e bine cu semafor îl vom desființa, iar semafoarele le vom folosi în alte părți”, a precizat Apostu.

Părerile legate de semaforizarea intersecției sunt ample și contradictorii.

Dacă șoferii care vin dinspre Micro XIV și stadion sunt nemulțumiți, în schimb șoferii care vin dinspre Bd. N. Bălcescu agreează apariția semaforului.

Citește și articolul: Există și călători nemulțumiți de controalele demarate de CJ Buzău. „Să le lase așa, că e mai bine”. Iată argumentele acestora

De asemenea, mulțumiți sunt și pietonii, care deși vor trebui să aștepte culoarea verde, vor fi siguri că vor traversa în siguranță.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Propunere: „Desființați semafoarele și faceți sens giratoriu în intersecția de la poarta Crângului”. Iată ce a răspuns vicele Apostu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.