PROPUNERE, împotriva celor care lasă pe AVARII

E o nouă propunere lansată de un buzoian către Primăria Buzău și Poliția Rutieră.

Se dorește amplasarea de stâlpișori pe mijlocul str. Spiru Haret (!), pentru a-i descuraja pe cei care pun pe avarii și așteaptă apoi minute bune venirea copilului de la școală ori comanda de la Jabar.

Foto, azi, pe Spiru Haret. Mașină lăsată pe avarii care blochează traficul

Către Primărie și Poliția Rutieră. Vă rog să amplasați stâlpișori pe mijlocul străzii Spiru Haret. În cele 3 zone fierbinți: Școala nr. 15, Liceul Pedagogic și JABAR. E o investiție de nici 3000 euro, nu e mare. Dar poate așa „bombardierii” care lasă pe avarii își dau seama mai ușor că sunt bătuți în cap când blochează sensul de mers. Și, astfel, își mișcă mașinile undeva prin apropiere. De ce trebuie să suportam noi, cetățenii acestui oraș, aceste persoane fără scrupule ? Vă rog, din tot sufletul, să faceți acest lucru. Traficul se va fluidiza și toată lumea va fi mulțumită” Daniel Comăniță, buzăucityreport.ro

Coloană de mașini formată din pricina celor care apasă pe butonul de avarie și așteaptă ieșirea copilului de la școală

Ieri, site-ul buzoienii.ro a găzduit o altă propunere a unor buzoieni legată tot de Spiru Haret.

Aceea ca riveranilor de pe Spiru Haret să le fie interzis a mai parca în fața blocurilor pentru a face astfel loc celor care vin să-și ia copiii de la școală cu mașinile (CLICK pe știrea de mai jos pt. detalii).

Propunerea a strâns până la această oră 39 de comentarii pe buzoienii.ro și, probabil, câteva sute pe facebook.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „PROPUNERE, împotriva celor care lasă pe AVARII

 • Propunerea de ieri a intrunit toate conditiile pentru a fi declarata cea mai aberanta propunere. Propunerea de azi este mai acceptabila si nu greu de realizat. Dar cel mai bine ar fi o retea de camere de luat vederi si amendati la sange mergand pana la retinerea carnetelor. De ce in occident se poate si la noi NU?!? Cred ca nu prea se vrea pentru ca cei ce si-au adus copiii la scoli mai de soi, au si ei susținere mai de soi!

 • Propunerea a fost facuta de o doamna, care activeaza pe diverse Cluburi de Mamici feisbucene.
  Numai asa se explica inteligenta, comuna si dominanta in astfel de … grupuri !

  Evident, tot acolo se discuta si se propaga in mediul on-line inclusiv idei inteligente si stiintific documentate despre Covid, vaccinare si efecte secundare, interese obscure, mishculatii mondiale, etc.
  Restul e can-can.

 • In occident se poate ce? Lua lumina?
  Au si parintii dreptate, sa vina sa-si ia plozii cu masina. Pai unde sa-i lasi prin aglomeratia aia de masini, produsa tocmai de parintii care-si duc plozii la scoala, cu masina??? Lasati, gibonii au trait si pana acum, vor excela si printre stalpisori, camere si ce-o mai fi.
  Daca aia care conduc scoala ar si gandi, ar putea decala orele de iesire si intrare. Poate o alta poarta de acces. Poate o alveola sau interzicerea parcarii auto, pe o zona (cat tine gardul scolii, cat e nevoie de obicei, nu stiu), de dimineata de la 07 pana la cand e mai aglomerat si gata. Lasi omul sa stationeze, restul circula normal, in intervalele orare cutare si cutare. Vi se pare ca cei de la Politia Locala au alte lucruri mai importante de facut decat sa NU stea in strada si sa avertizeze, zilnic, asupra acestei restrictii?

 • Apropos de cele scrise mai sus, astazi in jurul orei 16.30 un jeepan cu nr. BZ 85 PUF stationa pe avarii in fata scolii 15 pe Spiru. Dupa ce am asteptat sa se faca „verde” din față am trecut aplicandu-i si un mic claxon de atentionare. Ca toti needucatii mi-a aratat degetul mijlociu, fie la EL! Sa fi fost domnul lider de partid…? Nu stiu nu ma bag, dar imaginile sunt pe camera mea de bord…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.