Propunere: „Să funcționeze mai multe zile. Una e prea puțin”

„Noi, la Buzău, suntem cei mai fraieri din țară ? Vă rugăm, deschideți din nou talciocul. Sunt deschise aceste târguri peste tot în țară, doar la Buzău e închis! Nu-i mai ziceți talcioc, ci piață, și dați-i drumul. Ce e așa greu ?”.

E mesajul pe care amatorii de talcioc l-au trimis în ultimele luni autorităților de la Buzău.

Astăzi, s-a întâmplat și la Buzău:

Talciocul și-a schimbat denumirea oficială în „Piața Volantă Drăgaica”, astfel că de azi a putut, din nou, funcționa legal.

Problemă, azi

Pentru că spațiul de la Drăgaică a fost închis de mai bine de șase luni, astăzi numeroși buzoieni au ținut să vină la „Piața Volantă”.

Ca să limiteze numărul celor dinăuntru, au fost ținuți la poartă cei de dinafară, provocând nemulțumirea ultimilor:

Propunere clienți

„Ca să mai limiteze din aglomerația de duminică, ar trebui ca Piața Volantă să funcționeze mai multe zile. Ar avea, cu siguranță, clienți pentru că sunt mulți care caută astfel de chilipiruri. Pentru unii ăsta e un mijloc plăcut de a-și petrece timpul”.

Administrația Pieței Volante Drăgaica a anunțat azi că de săptămâna viitoare programul de funcționare va cuprinde zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică!

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Propunere: „Să funcționeze mai multe zile. Una e prea puțin”

  • Intr-un oras rromanizat ce pretentii sa mai ai!Ati vazut bai rromanilor imaginile de la Miercurea Ciuc????

  • Rezolvati o problema si apare alta! Cum se va circula in zona cu sute de masini parcate pe o banda?

  • @Raul,nici peste 100 de ani n-o sa vezi asa ceva,la Buzau locuiesc printre cei mai needucati oameni din Romania,o adunatura pestrita de melteni ale carori valori sociale o reprezinta talciocul,manelele,gratarele,spartul semintelor,fala, nesimtirea si behaitul pe strazi la orice ora din zi si din noapte.

  • Acum am văzut imaginile de la Miercurea Ciuc. Mi s-a făcut pielea de găină. Aceste imagini mi-au adus aminte de japonezii (nu de japonejii, cum zic unii) care stăteau la rând, ordonat, după producetea unui cutremur.
    La noi, la Buzău, niciodată, dar niciodată, nu o să văd așa ceva. Din păcate…, iar asta spune multe. Nu poți să faci performanță, în niciun domeniu, cu un popor lipsit de educație.

  • N-aș putea spune că prin vene-mi curge oarece sânge unguresc, însă, JOS PALARIA în fața unui oraș ai cărui cetățeni au dat o adevărată probă de bun simț sau o LECTIE DE RELIGIE !… Efectiv, Miercurea Ciuc m-a șocat în sens pozitiv…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.