Propunere. Vasile Pavel, șef peste echipa de handbal fete

Moment dificil pentru echipa de handbal fete din Buzău.

Sezonul actual pare ratat, lotul e unul modest, clasarea va fi sub așteptări.

În aceste condiții, pentru a nu rata și campionatul viitor (!), e nevoie ACUM la echipă de „meseriași”.

Din fericire, Buzăul îl are pe unul dintre cei mai buni, dacă nu cumva chiar pe cel mai bun. Vasile Pavel, fostul arbitru internațional și fost șef al arbitrilor din România, e buzoian și, din câte înțeleg, disponibil.


Vasile Pavel e tobă de handbal, citește ca din carte jucătoarele, antrenorii, arbitrii, impresarii etc.

E vremea ca omului să-i fie predate cheile secției de handbal. Noi, suporterii, vom sta apoi liniștiți, știind că un profesionist se va ocupa de echipă și, din bugetul oferit, se va obține maximum posibil.

Vasile Pavel a fost cel mai bun arbitru din România. Sunt premise că ar putea fi și cel mai bun conducător de club

De ce ACUM ? Înțeleg că la handbal transferurile se fac aproape cu un an înainte, nu-i ca la fotbal. De aceea e grabă, trebuie să-i dăm omului timpul necesar să caute, să negocieze și să semneze cu viitoarele jucătoare/antrenori. Din păcate, cele actuale, cu mici excepții, nu sunt de cupe europene, ci de jumătatea inferioară a clasamentului.

Notă. Reporterul n-a mai vorbit cu Vasile Pavel de la înmormântarea profesorului Romeo Ilie, durata discuțiilor reciproce fiind de zece minute în ultimii trei – patru ani. Asta pentru a nu crede cineva că s-ar încerca acum cine știe ce jocuri. Se știe, a critica e ușor, mai greu e să găsești soluții. Reporterul crede că Vasile Pavel e soluția. Cea mai bună. Pentru toată lumea.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Propunere. Vasile Pavel, șef peste echipa de handbal fete

 • Solutia este un patron plin de bani si pasiune

  Răspunde
 • Acest campionat e la inceput si cu o noua conducere – urgent – ( sef sectie si antrenori ) , Buzau ar putea intra in primele 4 locuri ; in acest moment nici o echipa nu arata bine ; Valcea in amicale se prezenta bine dar cu Buzau a fost la un nivel destul de slab, de echipa mica; Bistrita si Braila sint in scadere Cu Zamfirescu si Zimny , cu Petrovic in forma buna , Gloria putea cistiga cele 3 meciuri , chiar si fara antrenori ; Daca mai apar Bucur si N Diaye pe foaia de joc e foarte rau

  Răspunde
 • Ce expert e jurnalistu! Nu e problema la lot ci la actuala conducere a orașului!!! Bani dați peste măsură în precedentele sezoane. Era de așteptat să se ajungă la fundu sacului și să nu mai fie aduse jucătoare bune.

  Răspunde
 • E delicată propunerea.
  Cred că mulți din handbalul românesc așteaptă să-i plătească „polițele ” așa că riscăm să fim victime colaterale!

  Răspunde
 • Asa se zicea si de Brasov unde e presedinte Dedu si a castigat la Rapid ca se vor plati polite.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.