Propuneri interesante pentru Primărie și LIDL. Ce părere aveți ?

Domnul Lucian Murgoci e inginer mecanic și proprietarul casei rămase izolate între noul LIDL din Bariera Ploiești și părculețul de la Integral.

E de părere că circulația auto din zonă se va bloca la orele de trafic intens după deschiderea noului LIDL.

Omul, care susține că nu are niciun interes personal ci doar de a veni în ajutor, a venit cu o propunere atât către Primăria Buzău, cât și pentru LIDL.

„E loc aici suficient pentru un giratoriu. E spațiu mai mare decât pe Transilvaniei la intersecția cu Titulescu și Constituției. Aceasta e prima propunere, dar mai am una și mai tare la care LIDL și Primăria ar trebui să deschidă ochii”.

„Aici e curtea mea, de partea cealaltă e parcarea LIDL. Sunt dispus să fac un schimb cu LIDL. Le dau curtea mea cu acces la această alee ce dă în Calea Eroilor spre viitorul giratoriu, dacă se va face. În schimb, LIDL să-mi dea tot atâția metri pătrați în spatele casei. Nu cer mai mult. În acest fel se va rezolva simpli și cu cheltuieli minime intrarea și ieșirea din viitorul LIDL”, a spus Murgoci.

Propunerile atât cu giratoriul, dar și cu schimbul de terenuri cu LIDL, merită a fi luate în calcul. Ideea nu-i rea și nu poate face rău, ci doar bine.

Așteptăm părerea dvs în rubrica de comentarii de mai jos.

loading...

12 comentarii la „Propuneri interesante pentru Primărie și LIDL. Ce părere aveți ?

 • Individul a refuzat oferta de cumparare de la Lidl (foarte avantajoasa de altfel ) și acum își dă cu părerea și a găsit soluția salvatoare : poate îl bagă în seamă iar Lidl-ul.

 • care a fost acea oferta foarte avantajoasa?daca tot le stii pe toate.

 • Al cui a fost terenul unde s-a construit magazinul? Chiar mi-ar plăcea să știu

 • Murgoci. …un reclamagiu de profesie care ar face orice ca sa scoată câțiva bănuți din această investiție sau măcar sa poată pune bețe în roate. ..A pierdut primul tren și acum încearcă ….

 • Sunt coproprietar al imobilului respectiv şi vreu să precizez că relaţia cu LIDL a fost şi este foarte bună. Menţionez că eu în calitatea mea de coproprietar nu am primit nici o ofertă de la LIDL şi, bineînţeles că, dânşii nu aveau nici o obligaţie în acest sens. (Domnul Gigi dacă ştie ceva îl rog să mă informeze. Poate s-a discutat ceva cu dânsul ! )

 • Sunt coproprietar al imobilului respectiv şi vreu să precizez că relaţia noastră cu LIDL a fost şi este foarte bună. Niciodată nu am încercat „să punem beţe în roate ” deschiderii acestui mare magazin, considerând că este un lucru foarte bun pentru noi şi pentru toţi cetăţenii din zonă. Menţionez că eu în calitatea mea de coproprietar nu am primit nici o ofertă de la LIDL, şi bineînţeles că dânşii nu aveau nici o obligaţie în acest sens. (Domnul Gigi dacă ştie ceva îl rog să mă informeze. Poate s-a discutat ceva cu dânsul ! )
  Menţionez că Lucian a făcut nişte simple propuneri (fezabile sau nu), din care noi nu am avea nici un avantaj material, dar nu a reclamat pe nimeni ( instituţie sau persoană fizică).
  În iunie se deschide LIDL şi cred că locuitorii din zonă aşteaptă cu nerăbdare acest lucru.

 • Nu stiu de ce imi suna cunoscut numele lui, insa nu pot identifica acum exact de unde, din ce gasca e individul.
  Eu nu inteleg unde vrea el giratoriu.
  Vrea sa vanda casa catre Lidl si sa o demoleze Lidl sa faca giratoriu in locul ei si el sa primeasca spatiu comercial in parcarea Lidl?

 • Pentru cel de mai sus care intreba a cui a fost terenul pe care se construieste Lidl, a fost a lui Bigiu (fostul presedinte CJ condamnat pentru coruptie) si Brebeanu (care detine si cladirea de langa unde e pizzerie si statie carburanti), preluate de la stat anterior.

 • Si cum a ajuns Bigiu sa aiba terenul respectiv? Doar ce a iesit de la asa zisa puscarie in care oricum nu a stat, se ducea doar sa doarma acolo. Nu ne mai scapa nimeni de astia, sunt peste tot. Pe hartie sigur e sarac lipit, dar daca ii iei familia la puricat si vezi ce bani se invart pe acolo….iti dai seama unde s au dus banii furati

 • Nu cred ca solutia propusa de proprietarul casei este buna.
  Oricum casa respectiva este pozitionata mult in sosea, ceeace mi se pare anormal atat pentru traficul auto dar si pentru cel pietonal, si totodata da un aspect mai putin placut la intrarea in oras, intr-o zona in care s-au facut amenajari deosebite.(zona Calea Eroilor)
  Cred ca cel mai bine ar fi ca proprietarul sa accepte la schimb un alt imobil de aceeasi valoare si astfel s-ar rezolva problema unui acces mai facil in marketul LIDL, mai ales pentru posesorii de masini, pentru pietoni cat si pentru urbanismul zonei.

 • Eu nu am zis că relația dumneavoastra cu Lidl nu este buna.Dar mai ganditi-va când spuneți că nu v-au facut oferte.Adevarul e că locuința dumneavoastră e „izolata” undeva într-o margine a lotului cumpărat de Lidl.adica chiar in fata magazinului,așa ca poate aveți dreptate,că Lidl chiar nu avea de ce să vă facă vreo oferta..Mă scuzați.

 • Nu prea vad rostul pentru care s-ar face asa ceva, n-are nici un sens.
  Si nu vad nici rostul pentru care ar interveni Primaria sa rezolve o potentiala problema a unui privat.
  Daca considera ca au o problema atunci sa se descurce in a rezolva chiar multinationala multimiliardara Schwarz, ca oricum s-a extins in Romania pe finantari din bani publici europeni cu Kaufland si Lidl.
  Nu are primaria ce cauta sa intervina.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.