Prostituate de la Buzău păcălite cu pistoale de jucărie și insigne false!

Doi tineri din Buzău de 21 și 23 de azi au deposedat de 70 de milioane de lei patru prostituate din Buzău.

Cei doi tineri le-au invitat pe prostituate în camere de hotel sub pretextul întreținerii de relații sexuale, după care s-au prezentat a fi polițiști, folosindu-se de pistoale de jucărie (tip airsoft) și insigne false.

Ghinion pentru ei, fetele s-au prins mai apoi și au făcut plângere la poliție.

Cei doi falși polițiști au fost reținuți și ulterior arestați preventiv sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uzurpare de calităţi oficiale şi tâlhărie calificată.

Polițiștii adevărați i-au vizitat acasă pe cei falși. Aici au descoperit pistoalele de jucărie, insigne și documente falsificate

Comunicat IPJ Buzău:

„Poliţiştii din Buzău au depistat şi reţinut doi bărbaţi, bănuiţi că ar fi indus în eroare mai multe tinere, prin folosirea, fără drept, a calităţii de poliţist, împrejurare în care le-ar fi deposedat de bani şi carduri bancare.

Sâmbătă, 12 noiembrie a.c., în urma materialului probator administrat de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, instanţa a emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, faţă de doi bărbaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uzurpare de calităţi oficiale şi tâlhărie calificată.

Din cercetări a reieşit că bărbaţii ar fi pătruns în camere închiriate în regim hotelier, sub pretextul întreţinerii de relaţii sexuale şi, ulterior, pretinzând, fără drept, că ar fi funcționari publici, le-ar fi deposedat pe tinere de bani şi de cardurile bancare.

Prejudiciul a fost estimat de părţile vătămate, patru tinere, cu vârste cuprinse între 26 şi 34 de ani, la 7.000 de lei.

Astfel, la data de 12 noiembrie a.c., în urma identificării şi depistării celor doi tineri, poliţiştii au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Buzău şi în comuna Smeeni, în baza mandatelor emise de Judecătoria Buzău.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit şi ridicat, în vederea continuării cercetărilor, trei pistoale de tip airsoft, două hamuri pentru pistol, o legitimaţie şi o insignă asemănătoare celor ale unei instituții, două cagule, două perechi de mănuși și patru telefoane mobile.

Cei doi bărbaţi, în vârstă de 21 şi 23 de ani, au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Buzău, pentru audieri.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore faţă de cei doi tineri şi continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, pentru comiterea faptelor de uzurpare de calităţi oficiale şi tâlhărie calificată.

Judecătorul de drepturi şi libertăți a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile”.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Prostituate de la Buzău păcălite cu pistoale de jucărie și insigne false!

  • au fost si ei le fetite…saracutii… :)))

  • Nu așa se face ….

    Nu s-or fi uitat și ei macar la filme daca n-au habar din alte conjuncturi ?!

    La bagaboante mergi și le ceri taxa de protecție, o sumă modica – 100lei/zi, mai puțin decât dau ele chirie celor care închiriază cică in regim hotelier (de parcă nu știm cu toții ce-nseamna asta și cui închiriază ei) și la 200+ bagaboante cate sunt in orice moment în Buzău, oameni se fac, adică procedează exact precum așa zisii „pești”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.