PROTEST AL COMERCIANȚILOR DE LA BAZAR ÎN FAȚA PRIMĂRIEI ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ. TARABAGIII L-AU ÎNCONJURAT PE PRIMUL MINISTRU

Agitație în această dimineață în fața Palatului Comunal. Profitând de vizita primului ministru la Primărie, în jur de 50 dintre tarabagiii de la Bazar s-au adunat pe platou. În condițiile în care Sorin Grindeanu a venit pe jos dinspre Hotelul Pietroasa înspre primărie, comercianții au profitat pentru a-i înmâna acestuia un memoriu.

„Vrem să fim lăsați la „Gorbaciov” să funcționăm în continuare cum am făcut-o de 25 de ani.

Avem și noi copii, familii de întreținut, trebuie să fie ascultat și păsul nostru. Domnul primar Toma ne-a propus să ne mutăm la Galeria Mall. Dar dânsul nu știe ceva. Acolo nu e vad.

Am stat de curiozitate o oră într-o zi și n-au intrat înăuntru decât trei-patru persoane. Nu vine mai nimeni.

Pe când la noi, la Bazar, vine lumea. Avem clienții noștri fideli, cine să vină până la marginea orașului, pe jos, ca să cumpere o pereche de șosete sau de chiloți ? Să fim serioși, nu vine nimeni. Dacă ne-am duce acolo am da faliment.

De ce nu se duce domnul Toma la Galeria Mall să ducă acolo arhiva primăriei. Hârtiile alea n-au nevoie de vad comercial”, a spus grupul de protestatari.

La ieșirea de la întâlnirea cu Toma, tarabagiii l-au înconjurat din nou pe Grindeanu și i-au înmânat un al doilea memoriu.

Comercianții i s-au adresat și șefului PSD, Marcel Ciolacu: „Domnule Ciolacu, să nu ne uitați, să aveți grijă și de noi”.

„Da, n-am să vă uit, stați liniștiți”, le-a promis deputatul.  

Auraș Tereacă

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.