Provident și-a luat o țeapă de 2 miliarde de la 32 de buzoieni. La această oră se fac percheziții. Bănuiții sunt aduși la poliție

La această oră, poliţiştii din Buzău efectuează 12 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de înşelăciune, în domeniul bancar, cu un prejudiciu de 200.000 de lei.

 În această dimineaţă, peste 40 de poliţişti de investigare a criminalităţii economice și de la acţiuni speciale cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău efectuează 12 percheziţii domiciliare din care una în municipiul Buzău, șase la Râmnicu Sărat şi cinci la Grebănu. Sunt vizate persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de înşelăciune.

În fapt, din cercetări a reieşit faptul că, în perioada 2016 – 2017, 32 de persoane au solicitat şi obţinut credite de la o instituţie bancară, prin întocmirea în fals şi utilizarea de documente false, fără ca ulterior să mai achite sumele de bani contractate.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de peste 200.000 de lei. Conform unor informații neoficiale ar fi vorba despre firma Provident.

Activităţile sunt desfăşurate în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Biroului de Investigare a Criminalităţii Economice Râmnicu Sărat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat.

Vor fi puse în aplicare 32 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Poliţiei Râmnicu Sărat, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

loading...

2 comentarii la „Provident și-a luat o țeapă de 2 miliarde de la 32 de buzoieni. La această oră se fac percheziții. Bănuiții sunt aduși la poliție

  • Asa le trebuie,la oameni seriosi nu au vrut sa dea imprumut.Ce bine imi pare

    Răspunde
  • O tara d nenorociti cristina,cu o justitie oarba,ajuta camatarii asa am asuns,leprele care nu fac nimic ci numa cer bani,si in loc sa t lase sa achiti lunar,vin peste tine,iti dau tel,sa le dai bani saptamanal,nwmancatii dracu,asa e si justitia romana,o nemancata,corupta si javra.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.