PSD Buzău acuză: „Primăriile PNL au primit de zece ori mai mulți bani!”

Împărțirea discreționară de bani făcută de guvernul Câțu a provocat furia pesediștilor din țară, dar și de la Buzău.

Într-o postare pe facebook, PSD face o comparație între pardoși, comună mică de 400 de locuitori, care a primit de opt ori mai mulți bani decât Vernești, de pildă, comună mare cu peste 9 mii de locuitori.

Cei de la PSD au făcut publice și alocările pe fiecare comună în parte. Acolo unde sunt sume mai mari de 300.000 de lei e vorba de primării PNL. În general, primăriile PSD au primit doar 50.000.

loading...

8 comentarii la „PSD Buzău acuză: „Primăriile PNL au primit de zece ori mai mulți bani!”

  • Nu s-a schimbat nimic din proastele obiceiuri, tot asa facea si psd-ul

  • Psd (pcr) va avea mai putin de ciordit ! Nu-i bai ,ca au ciordit destul !

  • Nu sunt fan PNL dar s-au inspirat de la PSD

  • E foarte rușinos cum s-au împărțit banii. La primarii PNL s-a dat mult mai mult ca să poată dispărea ceva din ei. Din 60000 poți lua ceva dar din 5000 ce sa iei?

  • Intrebare din partea unui cetatean: acesti tineri (presupun) foarte inteligenti (indubitabil) care au comentat anterior si care nu vad o problema in practica propriu-zisa ci in faptul ca „si altii – pee see dee – au facut-o” sunt platiti din banii proprii (adica din contributiile membrilor) ai peneleului sau sunt „lipiti” sa „suga” de pe undeva din banii nostri, ai tuturor?
    Cum spuneam, intreb pentru un cetatean interesat.

  • La ce salarii le-au facut celor din primarii PSD -ul,nu ma mira ca nu le mai ajung banii…

  • Bineinteles că cei insarcinati de propaganda psd-ista sa latre, nu sunt in stare sa puna si altfel problema! Poate si aia din comuna aia micuta au nevoie de investitii care nu pot fi obtinute din impozite sau din surse pe care comunele mari le au. Si, oricum la nivel politic PNL=PSD.

  • Cocstele, ce-i oprește pă liberali să legifereze altă grilă de salarizare pentru administrațiile locale? Probabil stă Dragnia cu pistolul la tâmpla lor!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.