Slider

PSD: „Au sărbătorit desființarea Băncii de Gene ?”. Vezi replica lui Romanescu

Aseară, Cristi Romanescu a organizat la un restaurant petrecerea de sfârșit de an a peneliștilor buzoieni.

O apariție „bombă” la acest eveniment a fost cea a ministrului Agriculturii, Adrian Oros. Un om urât în aceste zile de buzoieni după decizia aprig contestată a demiterii lui Costel Vânătoru de la Banca de Gene.

„Au sărbătorit desființarea Băncii de Gene ? Asta s-a întâmplat acolo?”, au speculat imediat pesediștii buzoieni și nu numai apariția acestei fotografii în spațiul public.

Explicația lui Romanescu

„Această întâlnire a peneliștilor buzoieni o facem în fiecare an. Am invitat și membri ai PNL de la centru, îndeosebi parlamentari de prin Moldova. Ieri am avut o zi grea în Parlament și i-am rugat să se oprească și la noi câteva zeci de minute. Prin Buzău a trecut și ministrul Agriculturii. L-am invitat și pe el, și a venit”, a explicat Romanescu.

Discuție despre Banca de Gene

„Aseară n-am discutat despre Banca de Gene, dar vă pot spune că am făcut-o mai devreme, de dimineață, în Parlament. I-am spus domnului ministru cum a fost primită la Buzău demiterea lui Costel Vânătoru. Că buzoienii n-au agreat-o, că s-a ajuns inclusiv la proteste de stradă. Sunt convins că domnul ministru va cumpăni asupra deciziei pe care a luat-o, iar speranța mea e că lucrurile se vor așeza. Adică va fi mai bine”, a spus Romanescu.

Romanescu: „Eu îl apreciez pe dnul Vânătoru”

„Eu îl apreciez pe dnul Vânătoru, ba chiar mă mândresc cu el. E buzoian de-al meu, mă bucur când un buzoian reușește ceva deosebit la nivel național. M-am și întâlnit cu dnul Vânătoru în urmă cu câteva săptămâni, l-am felicitat, mi-a spus problemele sale, am încerat să-l ajut. Dar, ați văzut și dvs. ce s-a întâmplat săptămâna trecută”, a conchis Romanescu.

Decizia demiterii lui Vânătoru a produs însemnate pierderi de imagine pentru PNL la Buzău. Se feresc s-o spună public, dar și peneliștii buzoieni sunt dezamăgiți de măsura ministrului Agriculturii și trag nădejde într-o reparație în zilele viitoare.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „PSD: „Au sărbătorit desființarea Băncii de Gene ?”. Vezi replica lui Romanescu

 • Care banca de gene tereaca ? Aia care nu este ?

 • Cred ca doar pesedistii sunt nemultumiti, ca se pompasera mult PR in Vanatoru sa fie ridicat in slavi si multe aranjamente politice pentru a fi facut sef de institutie nou infiintata care primea pe bani milioane sa dea contracte.
  Cei rationali si fara conexiune politica sau financiara cu PSD considera normala decizia de a inlatura de la varful institutiei o persoana precum Vanatoru care nu a manageriat nici macar bugetul familiei proprii. La varful institutiilor trebuie sa fie manageri cu experienta, care stiu sa administreze bani si bunuri, nu oameni care stiu sa deosebeasca semintele de rosii tuguiate de cele rotunde.
  Vanatoru putea ramane acolo ca angajat, dar nu a vrut sa ramana, el dorea sa fie doar sef ca erau avantajele mai mari cu bani multi pe mana, asa ca a ales sa se intoarca cu coada intre picioare la fostul loc de munca de la Statiune care e mai bine platit si cu munca mai putina si beneficii mai mari decat un post de la baza organigramei la Banca de gene.

 • Ăștia sunt buzoienii timpiti! Niste corcituri gata s-o vândă și pe ma-sa! Nu toți.dar multi! Se știu ei cu musca! Daca era vorba de javre, imediat reacționau să-și și protejeze rasa! Sa înjurați pina vi se strimba gura! Ai dracu cică sunt patrioți cu stegulețe la mașini bengoase! Niște manipulați, ce gindesc prin matul gros!

 • Ete domnule Tereaca ce scrie aici acea banca este la stadiul de proiect visat de unii :
  https://www.madr.ro/comunicare/5754-comunicat-de-presa.html?fbclid=IwAR2oWwCHDJNv6ODhdlOQfu5pQGOBahfeRhdF_CfH-VYwOftaWE7r6q1jtBo

  “Banca de Gene Buzău la acest moment este un proiect nefuncțional, fără să existe dotare tehnică, o strategie viabilă și mai ales fără să țină cont că există deja o Bancă de Gene la Suceava pe deplin funcțională care nu a fost menționată nici în nota de fundamentare, ce a stat la baza emiterii HG 690/2019. “

 • Daca Vanatoru a ‘vanat’ doar functia platita regeste si dobandirea acesteia doar pentru a conduce pentru afacerile ‘prietenilor si asociatilor capusa’,atunci s-a dovedit doar un…..’vanator’ neinstruit, nereusind decat ‘sa se impuste in picior’. Cat ii priveste pe ‘gonacii’ participanti la aceasta ‘vanatoare’ de functie – in frunte cu Toma – s-au dovedit nu niste ogari de vanatoare, ci niste …..’magari de partid’.

 • Viespea nu face miere ci doar puncte negre pe unde trece. Și ceva venin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.