PSD: „Comuna Padina (PNL) a primit la rectificare mai mulți bani decât orașele Buzău, Rm. Sărat, Nehoiu…”

PSD Buzău condamnă, într-un comunicat de presă, „modul discreționar” în care localitățile județ au primit bani la rectificarea bugetară.

De patru ori mai mult la primăriile PNL

„Nu este necesară o analiză detaliată. Criteriul politic după care s-au împărțit sumele se vede imediat. În timp ce comunele administrate de primari PSD au primit numai 250.000 lei, localitățile cu primari PNL au primit vizibil mai mulți bani, chiar și de patru ori mai mult. Nu există vreo explicație din partea guvernanților cu privire la criteriile care au dus la această împărțire. De departe, cea mai gravă situație este în cazul Municipiului Buzău, căruia Guvernul Orban nu i-a acordat nici măcar un leu.

Padina, mai mulți bani și decât orașele

„Primarii PSD din Buzău și cetățenii din localitățile pe care aceștia le administrează plătesc astăzi prețul loialității! În lupta cu boala, buzoienii au fost împărțiți în culori politice, în loc să fie tratați în mod egal. Astfel, am ajuns în situația incredibilă în care Municipiul Râmnicu Sărat a primit 900.000 lei, orașele Nehoiu, Pătârlagele și Pogoanele 500.000 lei, în timp ce comunei Padina care are aproximativ 4000 de locuitori i-au fost alocați 1.100.000 lei.

PSD: „Vom repara nedreptatea”

Credem că situația este nu doar nedreaptă la adresa locuitorilor din localitățile administrate de PSD, ci chiar atentează la siguranța și sănătatea oamenilor, în contextul în care Guvernul Orban a lăsat toată responsabilitatea luptei cu noul coronavirus, exclusiv în mâna autorităților locale. De altfel, această rectificare ar fi trebuit să reprezinte un ajutor acordat administrațiilor publice locale în lupta cu pandemia de CoVid 19.

Ciolacu: „Prin ce a făcut acum, cu împărțirea banilor, PNL a întors România la politica anilor ’90. PSD nu a mai făcut așa ceva în ultimii ani”

La votul pe rectificarea bugetară, PSD va lua toate măsurile pentru a repara această nedreptate și va face tot posibilul să ajute autoritățile locale care duc greul pandemiei și al deschiderii școlilor, indiferent de culoarea politică. PNL trebuie să iasă rapid din logica electorală, până când nu va fi prea târziu pentru români!

loading...

6 comentarii la „PSD: „Comuna Padina (PNL) a primit la rectificare mai mulți bani decât orașele Buzău, Rm. Sărat, Nehoiu…”

 • si care este problema Aurasule ? doar nu i-o da ,,independentului,, de la Tintesti ? sa-si puna asta casca in cap si sa ne arate cum a adus iazul din tiganie pana in Galbinasi ? daca se planteaza un prun ne punem casca , daca punem locomotiva alta casca , daca facem o potecuta iar casca , mai Aurasule dar asta le stie pe toate ? sa dea dreptul la casca si la specialistii care au produs lucrurile specificate mai sus…stiu ca pe astia care participam la produsul social nu ne publici , dar poate ca mamaliga v-a exploda din nou …sa vedem zise orbul …

 • Exact la fel spunea la Tv ca a procedat Guvernul Meu si la Baia Mare, ca tot este el un guvern ,,corect” si ,,atent” fatza de toti romanii.
  O asemenea magarie, ilegalitate si inegalitate tzine de domeniul penalului. Din pacate, in asemenea cazuri de flagranta favorizare a unei parti in detrimentul alteia pe criterii pur politice , justitia(,,j”) mioritica nu este doar oarba ci si surda.
  La fel este si mult-laudatul DNA, calamitatea si absurditatea cea mai mare inventata in Romania ultimilor 10 ani care nu a facut altceva decat sa distruga investitorii romani si sa nu se atinga de firmele straine nici macar in cazurile grave de coruptie……..[Leo]

 • Desi se vrea un”pastor” pentru turma de “mioare si berbeci ” PSD-isti ,Ciolacu se dovedeste a fi doar un biet asin pentru care “samarul politic” este prea greu si prea complicat. Ramas fara “ciolanul puterii”, acest “Don Quijote” cu pantalonii rupti in fund, cu buzunarele goale pentru turma PSD-ista, striga hotii, facandu-se ca nu stie ca haita PSD-ista este cea care a devalizat tara si i-a lasat pe oameni in fundul gol. Cu “lacrimi de crocodil” ,acum deplange “biata tarisoara” si pe idiotii care si-au vandut sufletele si constiinta pentru o sacosa, niste mici si o bere, o pereche de cizme de cauciuc, o galeata ,…….Unde sunt laptele si mierea, spitalele si scolile,locurile de munca,…….promise ani de zile de guvernarile PSD? Le-au furat “dusmanii poporului” si liberalii “tradatori, hoti si vanzatori de tara”, Johannis si Orban? NU, sunt in conturile voastre bancare uriase, in averile incomensurabile, in pensiile speciale ilegale,……! PS–Ii rog pe cei din PSD,sa se abtina de la comentarii. Ciocu mic!….Iar pe tine,domnule Tereaca,te rog sa nu mai ne cenzurezi opiniile.

 • “PSD nu a mai făcut așa ceva în ultimii ani.”
  Ce zici, domnule Ciolacu?! Hoții strigă hoții?! Nu voi ați inventat mizeria asta? Ba da!
  PNL vrea să devină PSD, vrea să stăpânească tot, vrea să dețină toată puterea.
  Niciunui politician nu îi pasă de cetățeanul de rând, dar și cetățeanul de rând doarme în bocanci. Nepăsarea naște monștri!

 • În momentul de faţă, în România, partidele se luptă doar pentru ciolan şi nu fac nimic constructiv pentru ţară şi români. Membrii partidelor (mă refer la cei din funcţii de conducere şi publice) îşi urmăresc doar interesele personale, ale clicii din jurul lor şi ale partidelor din care fac parte şi nu îi interesează prăpădul pe care îl lasă în jur. Totul se face cu un nivel maxim de nesimţire şi ipocrizie din partea tuturor!

  Mărirea alocaţiei pentru copii a fost propusă iniţial de PNL dar PSD nu a fost de acord şi s-a făcut luntre şi unte să nu treacă lege de parlament. Acum, nefiind la guvernare, au făcut tot posibilul să treacă legea şi bagă sula în coaste PNL să mărească alocaţia.

  Magistrala 5 de metrou s-a construit în cea mai mare parte sub guvernare PSD, acum PNL îşi asumă meritele!

  Nu fac nimic constructiv pentru ţară ci doar pentru ei. Aşa şi cu împărţirea banilor. Nu trebuie să ne mai mire nimic. Un oraş cu 110.000-120.000 locuitori nu primeşte nimic iar o cimună cu 5000+6000 de locuitori primeşte 1.000.000 lei. Nu că ar fi prea mare suma însă împărţeala lasă de dorit…

 • Adevarul este ca impartirea banilor pe criterii politice a fost inventata de PSD, dar trebuie sa recunoastem ca in ultimii ani nu au mai comis astfel de discriminari, motiv ptr care ,,limberalii” nici n-au mai carait pe asemenea subiect.
  In schimb, Guvernul Meu actual condus de Mandolina a reluat in fortza aceasta inventie pesedista mudara, condamnata de ei in trecut cu atata tarie ,,liberala”.
  Asta, ca sa vada lumea cu ce esrcoci are de-a face acum.
  Imi amintesc ca si Boscodeala a patit la fel pe timpul guvernarii basiste……[Leo]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.