PSD îi roagă pe buzoieni să doneze pentru refugiații din Ucraina

Ajutoarele pot fi aduse de luni dimineață la sediul PSD din Unirii Sud (Bariera Ploiești).

loading...

11 comentarii la „PSD îi roagă pe buzoieni să doneze pentru refugiații din Ucraina

 • Ce-ati patit? PSD nu mai are bani de subtilizat de la ajutoare?
  Lasa, ca de ajutor pentru amaratii din Ucraina ne ocupam noi, voluntar. Voi ocupati-va de emoticoanele din mesaje si de minciunile cu scaderea accizei pe combustibil (D. Romeo Lungu, mai sunteti pe acolo?).
  Uite o idee: renuntati la 1% din pomenile pentru asa numitul sport buzoian, de fapt de import, si veti avea bani pentru 50 de TIR-uri cu apa minerala. Ce ziceti, e o propunere constructiva?

 • Conflictul dinte Rusia și Ucraina este un conflict între rude. Dacă te bagi între ei poți să pățești ca atunci când vrei să salvezi piranda de bătăile magraonului, să te trezești și cu țambrele ciocolatiului pe spinare și cu ceaoanele pirandei în cap! Înțelept este să nu te bagi până nu-și rezolvă problemele.
  În ceea ce privește solidaritatea cu poporul ucrainean, să mă scuzați, dar n-am auzit de niciun ucrainean care să empatizeze cu românii din Bucovina de Nord, Herța și Bugeac!
  Nu m-aș mira ca pe fondul migrației gererate de conflict în județele din nord, Botoșani, Suceava, Maramureș și Satu Mare să devină ucrainenii populația majoritară și astfel să aibă pretenția să se lipească la patria mamă! Nu era suficient că așchenazii si-au făcut cuib la Sighetul Marmației!

 • Partidele politice,in frunte cu PSD ,mai bine ar dona
  banii, luati de la bugetul de stat, refugiatilor ucrainieni!

 • acum e timpul sa taiati de la pensiile speciale, mai ales Dorina Elena Danielescu, Ceausescu, se aude Tereaca?Rusine PSD!

 • Vezi tu mai punctuleț, ucrainenii luptă și merită respect și ajutor. Îl primesc și vor rezista. Spre deosebire de măscăricii ca tine cu cocardă tricoloră care colorează maro pantalonii la prima flegmă rusească. Dispreț pentru tine.

 • Conflictele sunt imprevizibile. Dacă așkenazul Zelenski reușește să-și păstreze jucăria nu-i exclus să acuze România de colaboraționism cu Rusia. Nu-i prima dată în istorie când așkenazii sucesc ziarul ca la alba-neagra în ciuda evidențelor. Și culmea, nimeni nu are curaj să-i contrazică! Indiferent de deznodământ România va ieși șifonată din acest conflict dacă nu adoptă o poziție neutră.

 • Ma ingrozesc cand citesc comentariile de mai sus. Redactia, inteleg ca respectati dreptul la libera exprimare, dar va rog frumos – nu publicati tot ce scriu persoane dubioase, cu mari probleme psihice , vezi exempul pixelului albastru. Dar nu numai el. Si nu ma refer doar la acest articol , unde nici un om cu o bruma de omenie nu ar scrie cuvinte grele la adresa unui popor care este calcat in picioare tocmai de cel considerat frate. La multe alte articole publicati explimarile unor frustrati , care nu doresc sa transmită un mesaj, ci doar sa atraga atentia asupra lor, niste nimicuri ale societatii buzoiene.
  Slava Ukraini!!!

 • Nu agreez ideologia psd, insa pot sa aplaud initiativa lor si in acelasi timp le bat obrazul celor care nu vad intentia buna si acuza , indiferent de context, de falsa intentie acest partid, caruia ii doresc sa ramana in opozitie pana dispare, dar daca face o fapta buna trebuie apreciat.

 • Hoppaaa, marele genetician pixelat a devenit si geostrategul de serviciu al natiunii…dacilor liberi.
  Dha…dhhhaaaa….

  Ma mictionez pe mine de ras :))))

 • Ucraina este singurul stat din Europa care a dat o lege, în 2017, prin care calcă în picioare drepturile minorităților naționale: române, maghiare, poloneze, slovace, lituaniene ș.a. Interzice învățământul în limbile vernaculare, activitățile culturale prin care își exprimă și conservă identitatea etnică, tradițiile culturale.
  România abia ce-a semnat un tratat de cooperare militară cu Ucraina. Puși de parteneri. E bine, trebuie să-i ajutăm să-și păstreze teritoriile noastre anexate, și să-i discrimineze în continuare pe cei 500.000 de români trăitori în Ucraina.

 • Pixelul genetician, recent si mare strateg international, face un coment mai sus, ca si cum este textul lui…..dar prin metoda copy-paste, ….fiti atenti…..!!!!!!…..dupa site-ul http://www.rechindebahlui.ro :)))))))))
  Site, pro rusesc, pro fake-news, pro …..

  Pixele !!!! Atata poti, fratele lu’ meu ?!
  :::::)))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.